Spiran III knipekuler

Dette er den perfekte pakken for deg som vil trene bekkenbunnen, denne passer både for nybegynner, de mer avanserte og for proffligaen! Spiran III er et sett me


 


Dette er den perfekte pakken for deg som vil trene bekkenbunnen, denne passer både for nybegynner, de mer avanserte og for proffligaen! Spiran III er et sett med strukturerte treningskuler i ulike størrelser og vekter. Det er lurt for alle kvinner, ikke bare de som har født barn, å trene bekkenbunnen. Dette vil hjelp mot både inkontinens å gi deg strammere og mer kontrollert muskulatur som påvirker både nytelse og god intim helse. Den største fordelen er muligheten til mer intense orgasmer, som jo ikke er å forakte.  Med disse kulene gjør det jobben lettere og trene muskulaturen rett, samt at treningen blir mer effektiv. 

Bekkenbunnen sitter rundt endetarmen, skjeden og urinrøret. Under gravididet mykner bekkenbunnen og musklene strekkes under fødsel. Hvis du ønsker å bruke vaginakuler har du kanskje allerede kjennskap til bekkenbunnsmusklaturen din ved å ha gjort knipeøvelser uten bruk av kuler. Vaginakuler er laget for å hjelpe deg med å trene bekkenbunnsmusklene mer effektivt enn du kan med vanlige knipeøvelser.

Alle kulene har en elastisk snor. Kulene er overtrukket med et mykt lag av silikon som gir en behagelig følelse mot huden. Det er vekter formet som kuler innenfor silikonlaget, når disse rører seg ved dine bevegelser gir dette en svært effektiv bekkenbunnstrening. Disse kulene er selvknipende som betyr at du ikke trenger holde de på plass, de gjør den jobben for deg. Men en huskeregel man kan bruke er at jo større og lettere en kule er, jo lettere er den å bruke. En smalere og tyngre kule krever mer muskelkraft for å holdes oppe. Start med den letteste vekten i 5-10 minutter og fortsett dine daglige gjøremål, deretter kan du jobbe deg opp mot ca. 40 minutter. Deretter avanserer du til en tyngre vekt på samme måte. Innføres enkelt ved bruk av vannbasert glidemiddel. Legg deg gjerne på sengen hvis dette føles lettere ved innføring.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde, omkrets og vekt:

Nybegynner: 1 kule med total lengde: 13,5 cm. Omkrets: 3,8 cm. Vekt: 62 gram.

Avansert: 1 kjærlighetsduo total lengde: 16,8 cm. Omkrets: 2,9 cm. Vekt: 79 gram.

Proff: 1 kjærighetsduo total lengde: 18,5 cm. Omkrets: 3,4 cm. Vekt: 92 gram.

Glidemiddel: vannbasert

 


Relaterte produkter

Palpitation vibrerende egg Palpitation vibrerende egg

Palpitation vibrerende egg

926 kr
Ben Wa kuler Ben Wa kuler

Ben Wa kuler

249 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik