Massasjeoljer

Unn deg og din partner en behagelig massasje, dette kan bidra til både avspenning og avslapping samt at man kommer nærmere hverandre. Å gi ens partner en massasje kan være en fantastisk måte å styrke intimiteten og nærheten i forholdet på. Massasje kan skape et dypt følelsesmessig bånd, samtidig som det øker den sensuelle opplevelsen mellom dere. Gjennom massasje kan du bli mer bevisst på partnerens kropp og deres behov, noe som igjen kan styrke den emosjonelle tilknytningen. Massasje skaper en mulighet for å kommunisere uten ord og forstå hverandres behov og ønsker på et dypere nivå. Gjennom å tilby din partner en massasje viser du omsorg, kjærlighet og oppmerksomhet, og dette kan bidra til å øke nærheten og sensualiteten i forholdet deres. En god massasjeolje vil bidra til økt nytelse og velvære.


Gjør hver berøring tellende med MerLykkes utvalgte massasjeoljer. Opplev hvordan de forsiktig glir over huden, etterlater en silkeaktig følelse, og fremkaller en atmosfære av ren nytelse. Bla gjennom vårt utvalg i dag, og ta det første steget mot MerLykke, lyst og intimitet.


Heat Wave - vannbasert Heat Wave - vannbasert

Heat Wave - vannbasert

159 kr
Beach Day Beach Day

Beach Day

159 kr
Just Play Lemon coco Just Play Lemon coco

Just Play Lemon coco

129 kr
Just Play Ylang Ylang Just Play Ylang Ylang

Just Play Ylang Ylang

199 kr
Massasjehandsken Massasjehandsken

Massasjehandsken

229 kr
WarmUp Vanilje

WarmUp Vanilje

189 kr
Shiatsu massasjeolje ylang ylang

Shiatsu massasjeolje ylang ylang

259 kr
Shiatsu Massasjeolje Jasmin

Shiatsu Massasjeolje Jasmin

259 kr
Body sensation 2 in 1 silky touch

Body sensation 2 in 1 silky touch

253 kr
Lustfull love massasje og glid

Lustfull love massasje og glid

149 kr
Angel Dreams

Angel Dreams

199 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik