Shiatsu massasjeolje ylang ylang

Med denne ekslusive massasjeoljen vil du få en velpleiet, silkebløt hud. En god klassisk massasjeolje med subtil duft.


 


Med denne eksklusive massasjeoljen vil du få en velpleiet, silkebløt hud.Vi mennesker har flere erogen soner på kroppen, berøring av disse kan gi økt nytelse og lyst. De erogene sonene har ekstra mange nervetråder som gjør at man reagerer raskere seksuelt ved berøring, og kan derfor virke opphissende. Nakke, korsrygg og rumpe er veldig behagelige steder og bli massert.


Nyt en langvarig massasje med din partner, massasje vil bidra til økt fysisk og psykisk avspenning og velvære og vil bringe dere nærmere hverandre. Den milde dufter av ylang ylang skjemmer bort dine sanser og skaper lett en erotisk og avlappende atmosfære. Den er både dermatologisk og klinisk testet.


Inneholder: Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Hexyl Cinnamal, Alphaisomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Coumarin


Produktinformasjon:

Mengde: 250 ml 

Duft: Ylang ylang

Smak: Nei 

Varmende: Nei


Relaterte produkter

Angel Dreams

Angel Dreams

199 kr
Shiatsu Massasjeolje Jasmin

Shiatsu Massasjeolje Jasmin

259 kr
Just Play Ylang Ylang Just Play Ylang Ylang

Just Play Ylang Ylang

199 kr
Beach Day Beach Day

Beach Day

159 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik