Lustfull love massasje og glid

Et kombinert glidemiddel og massasjeolje med duft og smak av bringebær


 


Lustfull Love er et svenskprodusert kombinert glidemiddel og massasjeolje som passer ved alle tilfeller. Produktet er laget av naturlige ingredienser som bl.a Aloe Vera og rødalger fra havet. Dette er et kombinert glidemiddel for sex og onani, samt en god massasjeolje i ett og samme produkt.Når du berører eller masserer din partner frigjøres «kjærlighetshormonet» Oxytocin i hjernen. Oxytocinet maksimerer nytelsen og øker følelsene både inni og utenpå kroppen. Produktene fra denne serien er alle smakstilsatt med naturlige råvarer, og er herlige å kysse og slikke på. 

Dette massasje og glidet kan brukes sammen med alle typer av sexleketøy, og det er lett og vaske bort med vanlig vann. Produktene fra Nature Body er akkurat det som etterspørres av våre kunder, det er produsert nært i vårt eget naboland og med et naturlig innhold. 

Aloe Vera etterlater huden din med en silkemyk følelse, og inneholder også vitaminer og mineraler til huden. Rødalgene gir produktet dets skjønne glidende effekt, som varer lenge. Innholdet som naturlig finnes i alger har lenge blitt benyttet som legende ved irritasjon på hud og slimhinner. Cellulose som er hoveddelen av planters cellevegger, gir en myk følelse og et behagelig glidemiddel. Disse ingrediensene brukes ofte i naturkosmetikk.  

Produktet inneholder glyserin som gir en balansert følelse av fuktighet og fører til at glidemiddelet varer lenge. Glyserinet i dette produktet utvinnes av nordinsk rapsolje. Som konserveringsmiddel brukes kaliumsorbat og natriumbensoat, disse finnes både naturlig i både bær og frukt, og brukes hyppig i matindustrien. Citronsyre brukes for å balansere og gi rett pH-verdi, så nært opp til kroppens egen som mulig. Aroma, naturlige dufter og smaker også benyttes i mat. 

Holdbarheten er 12 måneder etter at produktet er åpnet. 

 

Produktinformasjon:

Produktbeskrivelse: Kombinert glidemiddel og massasjeolje, vannbasert

Mengde: 100 ml 

Duft: Ja. Bringebær

Smak: ja

Varmende: Nei

Kondomsikker: Ja 

Sexleketøy: Passer til alle sexleketøy. 

 


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik