Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Lustfull love massasje og glid

  • 149 kr

Et kombinert glidemiddel og massasjeolje med duft og smak av bringebær

På lager.
Del
Artikkelnummer: 11

Lustfull Love er et svenskprodusert kombinert glidemiddel og massasjeolje som passer ved alle tilfeller. Produktet er laget av naturlige ingredienser som bl.a Aloe Vera og rødalger fra havet. Dette er et kombinert glidemiddel for sex og onani, samt en god massasjeolje i ett og samme produkt.Når du berører eller masserer din partner frigjøres «kjærlighetshormonet» Oxytocin i hjernen. Oxytocinet maksimerer nytelsen og øker følelsene både inni og utenpå kroppen. Produktene fra denne serien er alle smakstilsatt med naturlige råvarer, og er herlige å kysse og slikke på. 

Dette massasje og glidet kan brukes sammen med alle typer av sexleketøy, og det er lett og vaske bort med vanlig vann. Produktene fra Nature Body er akkurat det som etterspørres av våre kunder, det er produsert nært i vårt eget naboland og med et naturlig innhold. 

Aloe Vera etterlater huden din med en silkemyk følelse, og inneholder også vitaminer og mineraler til huden. Rødalgene gir produktet dets skjønne glidende effekt, som varer lenge. Innholdet som naturlig finnes i alger har lenge blitt benyttet som legende ved irritasjon på hud og slimhinner. Cellulose som er hoveddelen av planters cellevegger, gir en myk følelse og et behagelig glidemiddel. Disse ingrediensene brukes ofte i naturkosmetikk.  

Produktet inneholder glyserin som gir en balansert følelse av fuktighet og fører til at glidemiddelet varer lenge. Glyserinet i dette produktet utvinnes av nordinsk rapsolje. Som konserveringsmiddel brukes kaliumsorbat og natriumbensoat, disse finnes både naturlig i både bær og frukt, og brukes hyppig i matindustrien. Citronsyre brukes for å balansere og gi rett pH-verdi, så nært opp til kroppens egen som mulig. Aroma, naturlige dufter og smaker også benyttes i mat. 

Holdbarheten er 12 måneder etter at produktet er åpnet. 

 

Produktinformasjon:

Produktbeskrivelse: Kombinert glidemiddel og massasjeolje, vannbasert

Mengde: 100 ml 

Duft: Ja. Bringebær

Smak: ja

Varmende: Nei

Kondomsikker: Ja 

Sexleketøy: Passer til alle sexleketøy.