JustPlay Hyaluron - vannbasert

Just Play vannbasert glidegel med fuktgivende hyaluron! Denne glide geleen gir ekstra fuktighet og og har pleiende effekt.


 


Opplev mer nytelse med JustPlay vannbasert glidegele, nå med fuktgivende hyaluron!

Gi sexlivet ditt et løft med denne fantastiske glidegelen. Den gir ekstra fuktighet og pleier huden ved å tilføre spenst og elastisitet takket være hyaluron. Hyaluron lindrer og reparerer tørrhet for både han og henne og passer derfor både til vaginal og anal bruk. Egner seg også til innføring av termometer, tampong og menskopp. Hyaluronsyre er hovedsakelig ansvarlig for fuktighet og elastisitet i hud og slimhinne, men spiller også en viktig rolle i heling av sår. Dette er nyttig da rifter kan forekomme under sex både i vagina og i anus. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, og har stor betydning for heling av rifter og dermed hindres også utvikling av infeksjoner. Huden blir umiddelbart fuktig og myk etter påføring, kløe og brennende følelse i huden lindres. Nye studier viser også at hyaluronsyre kan hemme vekst av Candida albicans, som er den vanligste årsaken til soppinfeksjon i vagina.

Denne glidegelen er både olje- og fettfri, vegansk fremstilt, og kan trygt brukes sammen med kondomer av lateks. Tuben inneholder 80 ml ren nytelse.

Bruksmulighetene er mange: onani, analt og vaginalt samleie, samt i kombinasjon med sexleketøy og kondom. Hvis du sliter med tørre slimhinner eller samleiesmerter, kan denne glidegelen bidra til å redusere ubehagelig friksjon.

Selv om du føler deg opphisset men ikke blir våt nok, kan glidemiddel være løsningen. Det gjør sexen mer behagelig og deilig, samtidig som det hjelper kroppen din å slappe av og øke egenproduksjonen av lubrikasjon.

Dermatestet: ORIGINAL dermatestet og har fått høyeste grad "Svært bra" (09/2021).


Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid


Produktinformasjon:

Produktbeskrivelse: Vannbasert glidemiddel 

Mengde: 80 ml 

Duft: Nei 

Smak: Nei 

Varmende: Nei

Kondomsikker: Ja 

Sexleketøy: Passer til alle sexleketøy.
Produktinformasjon:

Produktbeskrivelse: Vannbasert glidemiddel med hyaluron

Mengde: 80 ml

Duft: Nei 

Smak: Nei 

Varmende: Nei

Kondomsikker: Ja 


Relaterte produkter

Lustfull love massasje og glid

Lustfull love massasje og glid

149 kr
Pjur Analyse Me - vannbasert

Pjur Analyse Me - vannbasert

239 kr
Heat Wave - vannbasert Heat Wave - vannbasert

Heat Wave - vannbasert

159 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik