Pjur Woman Nude vannbasert glidemiddel

Et vannbasert og naturlig glidemiddel som passer til samleie, analsex, oralsex og sammen med alle typer kondomer og sexleketøy for både han og henne.


 


Pjur Woman Nude vannbasert glidemiddel

Naturlig nytelse med Pjur Woman Nude

Opplev en silkemyk og naturlig følelse med Pjur Woman Nude glidemiddel. Dette allsidige glidemiddelet er spesielt utviklet for å gi maksimal komfort og glede uten unødvendige tilsetningsstoffer. Med sin rene formel uten konserveringsmidler, parabener, glyserin, olje eller parfyme, er det perfekt for deg med sensitiv hud. Nyt bekymringsfri intimitet da glidemiddelet ikke setter flekker og er enkelt å vaske bort fra både sengetøy og klær. Den praktiske flasken på 100 ml med skrukork gjør det enkelt å ha med seg overalt, enten i toalettmappen eller nattbordskuffen. Velg Pjur Woman Nude for en naturlig og behagelig opplevelse hver gang.


Produktbeskrivelse:

Mengde: 100 ml

Innhold: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethyl- cellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid.


Relaterte produkter

Pjur woman bodyglide - silikon

Pjur woman bodyglide - silikon

229 kr
Eros Aqua - vannbasert

Eros Aqua - vannbasert

99 kr
Pjur Analyse Me - vannbasert

Pjur Analyse Me - vannbasert

239 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik