Shiatsu Massasjeolje Jasmin

Med denne ekslusive massasjeoljen vil du få en velpleiet, silkebløt hud. En god og drøy klassisk massasjeolje med behagelig duft av jasmin.


 


Med denne ekslusive massasjeoljen vil du få en velpleiet, silkebløt hud.Vi mennesker har flere erogen soner på kroppen, berøring av disse kan gi økt nytelse og lyst. De erogene sonene har ekstra mange nervetråder som gjør at man reagerer raskere seksuelt ved berøring, og kan derfor virke opphissende. Nakke, korsrygg og rumpe er veldig behagelige steder og bli massert.


Nyt en langvarig massasje med din partner, massasje vil bidra til økt fysisk og psykisk avspenning og velvære og vil bringe dere nærmere hverandre. Den milde dufter av jasmin skjemmer bort dine sanser og vekker lysten til erotisk hygge. Den er både dermatologisk og klinisk testet.


Inneholder: Paraffinum Liquidum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract


Produktinformasjon:

Mengde: 250 ml 

Duft: Jasmin

Smak: Nei 

Varmende: NeiSkriv en anmeldelse

Relaterte produkter

Angel Dreams

Angel Dreams

199 kr
Massasjehandsken Massasjehandsken

Massasjehandsken

229 kr
Just Play Ylang Ylang Just Play Ylang Ylang

Just Play Ylang Ylang

199 kr
Heat Wave - vannbasert Heat Wave - vannbasert

Heat Wave - vannbasert

159 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik