Kegel training balls fra Sweet smile

Trening av elskovsmusklene med ekstra vekter!Kegel training balls med ekstra lodd inni fra Sweet Smile gir stimulering og trening for nybegynnere og erfarne bru


 


Trening av elskovsmusklene med ekstra vekter!

Kegel training balls med ekstra lodd inni fra Sweet Smile gir stimulering og trening for nybegynnere og erfarne brukere. Elskovskulesettet består av et smidig silikonhylster (24g) pluss 4 kuler (2 x 20 g, 1 x 35 g og 1 x 45 g) som kan settes inn i hylsteret etter eget ønske og oppnå effektiv trening av bekkenbunnsmuskulaturen. For nybegynneren begynner man med de letteste vektene, det kan være enklest å føre inn kulene liggende gjerne i sengen i begynnelsen med bruk av godt med vannbasert glidemiddel. Bruk kulene 5-10 minutter gjerne 2-3 ganger daglig i begynnelsen. etterhvert som muskulaturen blir sterkere kan man avansere til lengre tid, gjerne opp mot 30 minutter. Etterhvert kan du velge stadig tyngre kombinasjoner.


Inni de glatte kulene er det kulelodd som beveger seg pendlende, og dette gir effektiv trening av bekkenbunnen. Det fleksible silikonhylsteret med elastisk hentedel gjør det enkelt å ta kulene ut igjen etter bruk. .


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PUR, ABS

Lengde:   Hylsterets totale lengde 18,3 cm, hentedelen er 9 cm lang, vekt 24 g.

                 Kulenes diameter er 3,6 cm, vekt 2 x 20 g, 1 x 35 g og 1 x 45 g.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik