Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Nova

  • 489 kr

Disse knipekulene gir effektiv bekkenbunnstrening!Dette er et sett med 3 forskjellige kuler i forskjellig vektklasse for god trening overtrukket i myk silikon.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVK5356

Disse knipekulene gir effektiv bekkenbunnstrening!

Dette er et sett med 3 forskjellige kuler i forskjellig vektklasse for god trening. 1 enkeltkule og 2 kuleduoer til styrking av bekkenbunnen. Kulene er i 3 påfølgende vektstrinn, slik at treningen blir effektiv. Samtidig med at vekten tiltar, minker kulenes diameter. Det betyr at bekkenbunnen må jobbe hardere for å holde kulene på plass. Hver eneste bevegelse du utfører med kulene i skjeden utløser svingninger i rotasjonskulene, slik at musklene trekker seg sammen og trenes. Perfekt til opptrening av bekkenbunnsmuskulatur etter graviditet og til forebygging av urinveislekkasje. Med silkeaktig Soft Touch tekstur og elastisk hentesnor med ring.


Bruk godt med vannbasert glidemiddel ved innføring for en mer behagelig opplevelse.  Det kan være lettest å starte med innføring av kulen liggende i sengen. Start treningen med den letteste kulen, dette er også den største i størrelse i 5 -20 minutter mens du kan gjøre daglige gjøremål. Bevegelsen av de løse innvendige kulene gjør at musklene i bekkenbunnen trenes rett. Tren gjerne 2-3 ganger daglig i begynnelsen, etterhvert som muskulaturen blir sterkerekan du kutte øktene ned men  forlenge tiden. For en mer effektiv trening kan du også knipe samtidig. Knip riktig, det skal føles som om du løfter kulene opp mot navlen. Knip i 1-3 sekunder og slapp deretter av i 10 sekunder. 


Enkeltkulen: Total lengde 13,5 cm (inklusive hentesnor), diameter 3,6 cm. Vekt 49g.

Kuleduo 1: Total lengde 17 cm (inklusive hentesnor), diameter 3,2 cm, vekt 75 g.

Kuleduo 2: Total lengde 16,2 cm (inklusive hentesnor), diameter 2,8 cm, vekt 95 g.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon med PUR coating

Lengde:   Enkeltkulen: Total lengde 13,5 cm (inklusive hentesnor), diameter 3,6 cm. Vekt 49g.

                   Kuleduo 1: Total lengde 17 cm (inklusive hentesnor), diameter 3,2 cm, vekt 75 g.

                   Kuleduo 2: Total lengde 16,2 cm (inklusive hentesnor), diameter 2,8 cm, vekt 95 g.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.