Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Ben Wa kuler

  • 249 kr

Dette er eksklusive BenWa kuler av høyeste kvalitet i massivt nikkelfritt kromstål. Tyngden gir en kraftigere stimulans ved samleie.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVK1055

Dette er eksklusive BenWa kuler av høyeste kvalitet i massivt nikkelfritt kromstål. Tyngden gir en kraftigere stimulans ved samleie. Disse kulene leveres i et flott oppbevaringsetui.

Geisha kulene har flere bruksområder. I dag er en av de vanligste og kanskje den vi setter mest pris på å øke nytelsen for både mann og kvinne under sex. Kulene føres inn i vagina før samleie og rører seg siden rundt og stimulerer skjedevegger og penis.  


Geishakuler forveksles ofte med knipekuler. De kan benyttes til bekkenbunnstrening, men det forutsetter at muskulaturen i skjeden allerede er relativt god, og man må selv ganske aktivt knipe. Treningen skjer da gjennom at man forsøker å holde kulene på plass og hindre de i å skli ut. Det kan være vanskelig å knipe rett med bruk av BenWa kuler. Vi anbefaler derfor at man benytter knipekuler ved trening da disse som regel er selvknipende og betydelig mer effektive. 

 

Noen har problemer med å holde kulene på plass når de reiser seg, mens andre behøver øve litt for å få ut kulene når de selv vil. Dette avhenger av om skjedemuskulaturen spenner seg av «treningen» eller at man kan være redd for å ikke å få ut kulene igjen. De kan også legge seg på den lille «avsatsen» som finnes på fremre skjedevegg. Du kan alltid føle deg trygg på at kulene ikke kan forsvinne noe sted og det er ikke farlig at de ikke kommer ut en lengre tid ettersom de ikke tiltrekker seg fukt eller bakterier. Om du har problemer med å få kulene ut igjen kan du forsøke å stå på tå, slappe av eller forsøke presse de ut om dette ikke fungerer kan du sette deg på huk og plukke de ut med fingrene. Etter et par gangers bruk vil du sannsynligvis ha lært deg hva du bør gjøre som fører til at de kommer ut av seg selv. 


Produktinformasjon:

Materiale: Kromstål

Diameter: 19 mm. 

Vekt: ca 28 gram per kule.

Glidemiddel: silikonbasert og vannbasert

Vann: Tåler bruk i vann. Vanntett.