Kegel Train - Her sett - bekkenbunnstrening

Velegnet for både nybegynnere og eksperter! 3 dråpeformede elskovskuler med forskjellig vekt med elastisk hentesnor. Perfekt til effektiv bekkenbunnstrening.


 


En sterk bekkenbunn gir mer kontroll over følelse og nytelse, og kan gi sterkere og mer intense orgasmer. Så ikke vent med å starte treningen! Dette settet er velegnet  både for nybegynnere og eksperter!

Dette Kegel Train - Her settet er et sett med 3 forskjellige vekter for bekkenbunnstrening. Med et fløyelsmykt silikonoverdrag er de lette å føre inn med bruk av litt vannbasert glidemiddel. Start med den letteste vekten på 50 gram, dette er den Rosa vekten. Først bruker du den 5 - 10 minutter mens øver deg på å gjøre knipe øvelser. Avanser så ved å forlenge tiden. Du kan i begynnelsen, hvis du ikke føler deg komfortabel med å reise deg bli liggende i sengen å knipe rundt kulene. Deretter er det lurt å gå rundt og gjøre andre ting mens du gjør knipeøvelser. Når du føler du har kontroll på den letteste vekten og kan gå rundt flere minutter, avanserer du til den mellomste kulen på 80 gram, dette er den Lavendelfargede kulen. Gjenta prosessen med denne, før du avanserer til den tyngste kulen på 110 gram, dette er den MørkeLilla kulen. Hver av de dråpeformede kulene vil tilpasse seg deg, og formen gjør de enkle å føre inn. Den praktiske snoren gjør hver dråpe enkel å hente ut igjen. 


Ikke bare vil en sterkere bekkenbunn gi bedre muskelkontroll og føre til bedre sex, men det vil også hindre urinlekkasje og gi en generell oppstrammende effekt. Så gjør det for din egen del, og la partneren din nyte godt av din egenomsorg. 


Rengjør dråpene med vann og en leketøysrens både før og etter bruk, dette gjør at materialet blir bedre ivaretatt og produktet vil vare lenger. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, metall (inni)

Lengde:   Hylsterets totale lengde 18,4 cm, inkl. hentesnor

Diameter: 2,9 cm

Vekt: Vekt 50 g, 80 g, 110 g.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.Relaterte produkter

Spiran III knipekuler Spiran III knipekuler

Spiran III knipekuler

398 kr
Nova Nova

Nova

489 kr
Palpitation vibrerende egg Palpitation vibrerende egg

Palpitation vibrerende egg

926 kr
Javida Rotating Love Ball Javida Rotating Love Ball

Javida Rotating Love Ball

699 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik