FurryFun håndjern rosa

Ta kontroll på soverommet!De klassiske håndjernene er ikke å forakte for spennende lek, disse fås med sort avtagbar pels. Uten pels har du et par røffere håndje


 


Ta kontroll på soverommet!

De klassiske håndjernene er ikke å forakte for spennende lek, disse fås med sort avtagbar pels. Uten pels har du et par røffere håndjern, kanskje dette kan bidra til den gode dominerende stemningen på soverommet. Ta kontroll på partneren din, og forfør med både dominerende og ertende lek. Du har kontroll, og partneren din er prisgitt om du vil være snill med en liten tickler eller kanskje litt massajeoljer og ertende hender og tunge, eller bestemt med en god paddel og litt herlig dominans.


Passer de med normalstørrelse på håndledd. Kommer med en sikkerhetssperre slik at de ikke kan strammes for mye. Det følger med 2 nøkler. 

Disse selges også i rosa.


Produktinformasjon:

Materiale: metall og kunstpels

Omkrets: 6 cm


Relaterte produkter

Crystal nipple teasers Crystal nipple teasers

Crystal nipple teasers

265 kr
Small Whip Small Whip

Small Whip

299 kr
Bondage Couture Paddle Bondage Couture Paddle

Bondage Couture Paddle

329 kr
Scandal Feather Crop Scandal Feather Crop

Scandal Feather Crop

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik