Scandal Wide Tip Crop

Scandal Wide Tip Crop er det perfekte sexleketøyet for de nettene din kjære bare trenger en skikkelig god spanking! Det er bare å kjærlighetsfullt dele ut velpl


 


Scandal Wide Tip Crop er det perfekte sexleketøyet for de nettene din kjære bare trenger en skikkelig god spanking! Det er bare å kjærlighetsfullt dele ut velplasserte tinglende smekk som vil sende deilige pirrende skjelvinger gjennom kroppen til din partner. Den brede tuppen gir deg en bedre treff flate, som det synger litt av. Det lekre designer håndtaket er håndsydd i et luksuriøst stoff, og bidrar til å heve hele opplevelsen. Nyt en deilig kjærlighetsfull økt med deilig dominans, utlev og kryddre deres villeste fantasier med denne kvalitets ridepisken. 

Produktinformasjon:

Materiale: Polyuretan

Lengde: 45 cm


Relaterte produkter

Crop i silikon Crop i silikon

Crop i silikon

149 kr
Feather Spanker Feather Spanker

Feather Spanker

159 kr
Small Whip Small Whip

Small Whip

299 kr
Scandal Feather Crop Scandal Feather Crop

Scandal Feather Crop

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik