Scandal Feather Crop

Føler du deg skandaløs eller søt? Med Scandal Feather Crop trenger du ikke velge... du kan heller pirre partneren din gjennom hele natten fra streng og bestemt


 


Føler du deg skandaløs eller søt? Med Scandal Feather Crop trenger du ikke velge... du kan heller pirre partneren din gjennom hele natten fra streng og bestemt til søt og kilende. Denne elegante ridepisken har et håndsydd skaft i et elegant stoff. Med den ene enden kan du straffe, for så å deilig pirrende kile over såre rumper med fjærene. Utforsk både smerte og pirrende nytelse med denne stilmessige ridepisken med pirrende fjær. Skal du dominere må du gjøre det med stil!


Lek med kontrasten av den bestemte sviende smerten av ridepiskens ende og den pirrende uskyldige lette berøringen av fjærene nedover kroppen på din parter. Her kan du både pirre og overraske, din partners nytelse er i dine hender. 


Produktinformasjon: 

Materiale: Polyester

Lengde: 53,5 cm


Relaterte produkter

Feather Spanker Feather Spanker

Feather Spanker

159 kr
Scandal Wide Tip Crop Scandal Wide Tip Crop

Scandal Wide Tip Crop

489 kr
Bondage Couture Paddle Bondage Couture Paddle

Bondage Couture Paddle

329 kr
Scandal Paddle Scandal Paddle

Scandal Paddle

446 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik