Hvite krystaller nipple chain

Ta opplevelsen til neste nivå og nyt ertende brystvortelek med disse brystklemmene. Utforsk og forsterk sansene dine med de to fullt justerbare brystvorteklemme


 


Ta opplevelsen til neste nivå og nyt ertende brystvortelek med disse brystklemmene. Utforsk og forsterk sansene dine med de to fullt justerbare brystvorteklemmene. Kjenn hvordan kjedet pirrer ved hver sensuelle bevegelse og la krystallene glitter i skinnet fra lyset. Nå nye nivåer av den pirrende leken og kjenn rushet av lett smerte strømme gjennom kroppen. Klemmen kan justeres ved hjelp av en skrufunksjon, for hver tilstramming forsterkes den prikkende sviende følelsen og oppnå den ultimate følelsen innenfor brystvortelek. Ved å regulere trykket fra stramt til lettere vil blodsirkulasjonen øke og du vil få økt følsomhet i brystvortene og kan intensivere opphisselsen.


Produktinformasjon:

Material: nikkelfrit metall, silikon

Lengde: 30,5 cm

Vekt: 70 gram

Klypefunksjon:: Justerbar klype med silikonbelegg


Relaterte produkter

Stimulerende nippe chain Stimulerende nippe chain

Stimulerende nippe chain

199 kr
Rock Hard Nipple Clamps Rock Hard Nipple Clamps

Rock Hard Nipple Clamps

229 kr
Bound Brystklemmer Bound Brystklemmer

Bound Brystklemmer

256 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik