Scandal Blackout Eye Mask

Forsterk sansene dine og lek med din partner. Med bruk av et blindfold bidrar det til å forsterke alle dine andre sanser, og forsteke følelsen av berøring.


 


Forsterk sansene dine og lek med din partner. 

Med bruk av et blindfold bidrar det til å forsterke alle dine andre sanser, og forsteke følelsen av berøring. Nytelsen vil oppleves sterkere. Gi deg over til din elskers ønsker og forsterk følelsen hver gang du tar på deg denne brokade mønstrede masken.  Laget i et dobbelt lag med stoff, et mønstret på den ene siden og et sort mykt velur stoff mot huden. Festes med en bred strikk rundt hodet. Behagelig å ha på og er designet slik at den formes etter ansiktet og du blir helt overgitt til de andre sansene dine da du ikke kommer kunne se noe. 


Produktinformasjon:

Materiale: Polyester

Rengjøring: Håndvask


Relaterte produkter

Blackout Eye Mask Blackout Eye Mask

Blackout Eye Mask

258 kr
Signature Blindfold fra Taboom Signature Blindfold fra Taboom

Signature Blindfold fra Taboom

289 kr
Empress Lace Eye Mask Empress Lace Eye Mask

Empress Lace Eye Mask

276 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik