Scandal Paddle

Ønsker du å dominere.. eller ønsker du å bli dominert? Ta leken til nye høyder med denne stilfulle paddelen fra Scandal serien! Å være en dominant krever at du


 


Ønsker du å dominere.. eller ønsker du å bli dominert? Ta leken til nye høyder med denne stilfulle paddelen fra Scandal serien! Å være en dominant krever at du både vet hvordan du straffer og belønner den underdanige. Denne paddelen leverer begge deler i en dobbelsømt, tosidig solid design. Når din underdanige ikke adlyder deg, eller stiller spørsmål ved dine ønsker er det på tide å dele ut noen velplasserte spanks med denne paddelen og nyte synet etterpå. Denne paddelen gir akkurat passe sviende smerte og husk at du styrer slaget fasthet. Med sin plysjdekte innside er det lett og pirre med lette strøk over såre områder.


Produktinformasjon:

Materiale: Polyester

Lengde: 37,5 cm

Bredde: 9 cm


Relaterte produkter

Paddel med hjerte

Paddel med hjerte

169 kr
Crop i silikon Crop i silikon

Crop i silikon

149 kr
Small Whip Small Whip

Small Whip

299 kr
Bondage Couture Paddle Bondage Couture Paddle

Bondage Couture Paddle

329 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik