Cuties Gul med Struktur klitroisvibrator

En herlig minivibrator for deilig klitorismassasje, med 10 modus og herlig struktur vil denne vibratoren gi deg nytelse av en annen verden.


 


Så søt at du nesten ikke tror det er sant!

En enkel og kompakt minivibrator fra Cuties serien. Bruk den ikke bare til å stimulere klitoris, men la den leke over alle dine erogene soner. Dette er 3 generasjon fra Cuties, den er oppdatert med enda sterkere og mer dyptgående vibrasjoner enn sin forgjenger. Med 10 deilige vibrasjonsmodus du kan bytte imellom, enkelt bare et knappetrykk unna. Vibratoren er deilig bøybar med strukturert overflate for ekstra nytelse og stimulering. Denne kan du like gjerne benytte alene som med en partner. Den er helt vanntett så du kan gjerne ta den med både i dusj og badekar!  Laget i behagelig Soft Touch silikon føles den myk og glatt mot huden, og sklir lett inn på de deiligste steder. 


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke vibratoren Cuties Mini. Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel, og før vibratoren inn. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt per tastetrykk. Bruk dens herlige struktur og vibrasjoner til også å stimulere klitoris.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

Vi i MerLykke anbefaler å rengjøre sine leketøy med et rengjøring spesielt egnet for sexleketøy, dette vil ta vare på dine produkter og få de til å vare lenger.


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, PUR

Lengde: 14,2 cm

Penetrerende lengde: 9 cm

Omkrets/ diameter: 1,9 -3,3 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 10 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

 Skriv en anmeldelse

Relaterte produkter

Butterfly kiss the original Butterfly kiss the original

Butterfly kiss the original

239 kr
Power bullet Sweet Smile Power bullet Sweet Smile

Power bullet Sweet Smile

398 kr
Hearts Desire E-stimulasjon Hearts Desire E-stimulasjon

Hearts Desire E-stimulasjon

1 654 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik