Cuties Gul med Struktur klitroisvibrator

En herlig minivibrator for deilig klitorismassasje, med 10 modus og herlig struktur vil denne vibratoren gi deg nytelse av en annen verden.


 


Opplev Himmelsk Nytelse med Cuties Gul Strukturert Klitorisvibrator

La deg forføre av den uimotståelige sjarmen til Cuties Gul klitorisvibrator. Dette er din billett til en verden av intens lyst og dyp velvære, pakket inn i et søtt og kompakt design som vil vekke dine sanser.

Cuties seriens nyeste tilskudd, 3. generasjon, kommer med oppgraderte funksjoner som tar nytelsen til nye høyder. Med sterkere og mer dyptgående vibrasjoner enn noensinne, lover denne minivibratoren å bli en trofast følgesvenn i jakten på ekstase. Utforsk de 10 himmelske vibrasjonsmodusene som enkelt kan skiftes med et lett trykk, og finn din favoritt som tar deg til klimaks.

Den strukturerte overflaten gir en ekstra dimensjon av stimulering, mens dens fleksibilitet tillater deg å utforske alle dine erogene soner med presisjon og forsiktighet. Enten alene eller sammen med en partner, Cuties Gul med struktur klitorisvibrator passer perfekt for enhver sensuell setting - inkludert vannleker i dusjen eller badekaret, takket være dens vanntette egenskaper.

Produsert i luksuriøs Soft Touch silikon som kjennes silkemykt mot huden, glir denne lille skatten ubesværet over kroppen din, og leverer ren nytelse rett der du ønsker det mest.

Bruk Glidemiddel for en Herlig Opplevelse

Start ditt eventyr ved å påføre et tynt lag med vannbasert glidemiddel for den ultimate glatte opplevelsen. Lad opp vibratoren med den inkluderte USB-kabelen, og når indikatorlyset viser at den er fulladet, er du klar for action. De 7 vibrasjonsmodusene justeres lekende lett for å ta deg gjennom et spekter av pirrende følelser. 

Tips: For å beskytte den silkemyke silikonoverflaten, husk å kun bruke vannbasert glidemiddel under dine intime stunder.

Ta Vare på Dine Leketøy

 Vi anbefaler bruk av spesialiserte sexleketøyrenser fra MerLykke for å bevare din Cuties Gul klitorisvibrator i topp stand og sikre langvarig glede.


Produktspesifikasjoner:

Materiale: Premium silikon, ABS plastikk

Lengde: 14,2 cm

Innførbar lengde: 9 cm

Omkrets/diameter: Variabel fra 1,9 til 3,3 cm

Overflate: Glatt og teksturert for maksimal stimulering

Vibrasjonsmønstre/nivåer: 10 varierte moduser

Batteri: Oppladbart via USB-kabel (inkludert)

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert for optimal kompatibilitet

Vanntett: Ja - fullt ut dykkbar for våte og ville eventyr


Relaterte produkter

Little dolphin Little dolphin

Little dolphin

299 kr
Tulip klitorsvibrator fra Svakom Tulip klitorsvibrator fra Svakom

Tulip klitorsvibrator fra Svakom

475 kr
Flexy Vibe Flexy Vibe

Flexy Vibe

529 kr
Diamond Vibe Klitorisvibrator Diamond Vibe Klitorisvibrator

Diamond Vibe Klitorisvibrator

529 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik