Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Cuties Gul med Struktur

  • 479 kr

Så søt at du nesten ikke tror det er sant!En enkel og kompakt minivibrator fra Cuties serien. Dette er 3 generssjon fra Cuties så den har enda sterkere og mer d

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVI5541

Så søt at du nesten ikke tror det er sant!

En enkel og kompakt minivibrator fra Cuties serien. Dette er 3 generssjon fra Cuties så den har enda sterkere og mer dyptgående vibrasjoner. Med 10 deilige vibrasjonsmodus du kan bytte imellom, enkelt bare et knappetrykk unna. Vibratoren er deilig bøybar med strukturert overflate for ekstra nytelse og stimulering. Denne kan du like gjerne benytte alene som med en partner. De er helt vanntett så du kan gjerne ta den med både i dusj og badekar!  Laget i behagelig Soft Touch silikon føles den myk og glatt mot huden, og sklir lett inn på de deiligste steder. 


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke vibratoren Cuties Mini.Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel, og før vibratoren inn. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt per tastetrykk.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

Vi i MerLykke anbefaler å rengjøre sine leketøy med et rengjøring spesielt egnet for sexleketøy, dette vil ta vare på dine produkter og få de til å vare lenger.


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, PUR

Lengde: 14,2 cm

Penetrerende lengde: 9 cm

Omkrets/ diameter: 1,9 -3,3 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 10 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.