Sweet Smile Klitorisvibrator

En herlig fleksibel klitorisvibrator med 10 kraftige vibrasjonsmodus som lett tar deg til nye høyder!


 


Opplev Intens Nytelse med Sweet Smile Klitorisvibrator!

Med en kraftig motor og målrettet design, tilbyr Sweet Smile klitorisvibrator en sensasjonell opplevelse som garantert vil ta deg til himmels. Denne kompakte vibratoren er enkel å bruke og perfekt for å oppnå intens klitorisorgasme. Dens 10 intensiteter er skapt for å stimulere og oppnå nytelse, enten du er alene eller med en partner. Den lille størrelsen gjør den til det ideelle leketøy for spennende eventyr. Utforsk nye høyder av nytelse og opplev en verden av sensasjoner med Sweet Smile klitorisvibrator - din ultimate følgesvenn for uovertruffen tilfredsstillelse!


Klitorisstimulatoren: Et allsidig verktøy for sensuell stimulering

Denne klitorisstimulatoren er ikke bare begrenset til én kroppsdel. Med sin presise design kan den brukes til å stimulere alle følsomme områder på kroppen, og dens kompakte størrelse gjør den enkel å ta med seg overalt. Den myke teksturoverflaten gir en behagelig berøring, og dens oppladbare funksjon via USB gjør den praktisk og enkel å bruke når som helst. Enten det er klitoris, brystvorter eller andre erogene soner, er denne stimulatoren et allsidig verktøy for å utforske og glede seg over kroppens følsomme områder.


Bruk denne klitorisvibratoren både sammen med en partner eller alene.

Når du bruker Sweet Smile Klitorisvibrator sammen med en partner, kan det forbedre intimiteten og skape en dypere forbindelse. Vibratoren kan bidra til å utforske og forsterke nytelsen under samleie eller andre seksuelle aktiviteter. Det kan også være en måte å introdusere nye former for stimulering, og åpne opp for ærlig kommunikasjon om ønsker og preferanser.

En klitorisvibrator kan også være et flott verktøy for å utforske egen kropp og nytelse. Det kan hjelpe med å oppdage preferanser og behov, samt gi muligheten til å eksperimentere med ulike typer stimulering. Bruk av vibrator alene kan også være en måte å oppnå seksuell tilfredsstillelse og lindre stress eller spenning. Det kan også bidra til å øke kunnskapen om egen kropp og seksualitet, noe som igjen kan føre til bedre seksuell helse og velvære.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PUR

Lengde: 12 cm

Penetrerende lengde: 9 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 cm

Overflate: glatt overflate I soft touch tekstur

Vibrasjonsfunksjoner: Enkel styring per tastetrykk i bunnen

Vibrasjonsprogram: Antall modus 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Kraftige vibrasjoner 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Tåler og senkes ned i vann og dusj. Vanntett. 


Relaterte produkter

Yellow Cutie klitorisvibrator Yellow Cutie klitorisvibrator

Yellow Cutie klitorisvibrator

364 kr
Kyst Flicker Klitorisvibrator Kyst Flicker Klitorisvibrator

Kyst Flicker Klitorisvibrator

345 kr
Corallino klitorisvibrator Corallino klitorisvibrator

Corallino klitorisvibrator

399 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik