Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Liquid Vibrator Strong

  • 329 kr

Stimulerer, vibrerer og gir deg et sjokk av nytelse! For en opplevelse utenom det vanlige!! Den sterkeste forhøyeren på markedet og kan varmt anbefales.

På lager.
Del
Artikkelnummer: LVFF9231

Stimulerer, vibrerer og gir deg et kjempe sterkt sjokk av nytelse!

For en opplevelse utenom det vanlige!! Liquide Vibrator Strong er en unisexiel for dine intime soner som forhøyer din seksuelle nytelse og sender deilige vibrasjoner bare ved bruk av en enkelt dråpe.  Denne lille flasken vil gi dere begge større nytelse under sex. Påfør en liten mengde på klitoris, penishode eller brystvorter og forsiktig maser det inn. La den virke i noen minutter før du kjenner en varmende, pirrende følelse som sprer seg. Menn kan trygt påføre en litt større mengde enn kvinner for å oppnå liknende effekt. Vibrasjons følelsen varer i ca 20 minutter og man kan gjerne påføre flere ganger hvis man ønsker det. 


Følelsen er beskrevet som å holde et 9V batteri på klitoris, eller som en varmende blomst som åpnes. En unik og pirrende følelse som virker forsterkende under sex. Dette er den sterkeste forhøyeren på markedet, og kan varmt anbefales!


Den er laget av 100% naturlige ingredienser og inneholder blant annet Acmellablomst ekstrakt som er kjent for sine antibiotiske, anti-innflamatoriske og antiseptiske egenskaper.

Inneholder:
Aqua, Glycerin, Polysorbate 80, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Carbomer, Arginine, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene

Produktinformasjon:

Mengde: 15 Ml men svært drøy i bruk, 1 dråpe er nok.

Duft: Nei 

Smak: Nei 

Følelse: Varmende og sitrende følelse. 

Kondomsikker: helt trygg å bruke med latexprodukter