Bull Power Delay gel

Bull PowerDelay gel er en forfriskende gel med en lett kjølende effekt som kan bidra til å forsinke klimakset for menn.. Gelen trekkes raskt inn i huden og gir


 


Bull PowerDelay gel er en forfriskende gel med en lett kjølende effekt som kan bidra til å forsinke klimakset for menn.. Gelen trekkes raskt inn i huden og gir raskt virkning. Den gir deg mer kontroll og fører til at du kan nyte øyeblikket ekstra lenge. Bruk den gjerne hvis du har tidlig sædavgang eller også bare vil leke lenger sammen med partneren din. Bull Power påføres i ønsket mengde på intimområdet. Produktet er enkelt å påføre og absorberes raskt. Det er basert på  naturlige ekstrakter som er nøytrale for huden. Laureth-9 og Avena Sativa Kernel ekstrakt gir en nærende effekt og kan hjelpe med å forsinke utløsningen.

Inneholder:  Aqua, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcohol, Aminomethyl Propanol, Avena Sativa Kernel Extract, Carbomer, Glycerin, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Mentha Piperita Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.


Relaterte produkter

Pjur Analyze Me - Comfort spray Pjur Analyze Me - Comfort spray

Pjur Analyze Me - Comfort spray

189 kr
Liquid Vibrator Strong

Liquid Vibrator Strong

329 kr
Always Pleasure

Always Pleasure

236 kr
Pjur Superhero Delay Spray Pjur Superhero Delay Spray

Pjur Superhero Delay Spray

298 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik