Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Bull Power Delay gel

  • 199 kr

Bull PowerDelay gel er en forfriskende gel med en lett kjølende effekt som kan bidra til å forsinke klimakset for menn.. Gelen trekkes raskt inn i huden og gir

På lager.
Del
Artikkelnummer: 218

Bull PowerDelay gel er en forfriskende gel med en lett kjølende effekt som kan bidra til å forsinke klimakset for menn.. Gelen trekkes raskt inn i huden og gir raskt virkning. Den gir deg mer kontroll og fører til at du kan nyte øyeblikket ekstra lenge. Bruk den gjerne hvis du har tidlig sædavgang eller også bare vil leke lenger sammen med partneren din. Bull Power påføres i ønsket mengde på intimområdet. Produktet er enkelt å påføre og absorberes raskt. Det er basert på  naturlige ekstrakter som er nøytrale for huden. Laureth-9 og Avena Sativa Kernel ekstrakt gir en nærende effekt og kan hjelpe med å forsinke utløsningen.

Inneholder:  Aqua, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcohol, Aminomethyl Propanol, Avena Sativa Kernel Extract, Carbomer, Glycerin, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Mentha Piperita Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.