Luxurious Mini Vibrator fra Emerald Love

Få en herlig klitorisorgasme med denne herlige minivibratoren. Med sine 10 vibrasjonsmodus tar den deg lett til nye høyder, både over og under vann!


 


Luxurious Mini Vibrator fra Emerald Love: En Reisevenn for Sensuell Glede

Luxurious Mini Vibrator fra Emerald Love er en bærbar og diskret klitorisvibrator designet for å levere sensuell glede uansett hvor du er. Med fokus på nytelse og praktisk bruk, tilbyr denne vibratoren en rekke funksjoner som gjør den til et must-have for enhver som verdsetter intimitet og velvære.

Allsidig Design for Maksimal Glede

Denne klitorisvibratoren har en unik ruteformet pirrestruktur som gir en intens og allsidig stimulering. Den mykt avrundede tuppen gjør den perfekt for ikke bare klitorisstimulering, men også for brystvorter, pung, perineum og andre erogene soner. Dette gjør den til et allsidig verktøy for å utforske og nyte kroppens sensuelle områder.

Varierte Vibrasjonsmoduser for Personlig Nytelse

Med 10 forskjellige vibrasjonsmoduser som enkelt kan justeres med et tastetrykk, gir Luxurious Mini Vibrator fra Emerald Love en skreddersydd opplevelse for enhver bruker. Enten du foretrekker en mild og pulserende stimulering eller en kraftig og konstant vibrasjon, vil denne vibratoren tilfredsstille dine behov for nytelse.

Praktisk og Vanntett Design

Denne luksuriøse minivibratoren er ikke bare kraftig, men også vanntett, noe som gjør den ideell for bruk i badekar eller dusj. Den smidige overflaten i Soft Touch tekstur gir en behagelig følelse mot huden, og dens reisevennlige størrelse gjør den perfekt for diskret bruk hvor som helst.

Oppladbar og Miljøvennlig

Vibratoren er oppladbar via den vedlagte USB-ladeledningen, noe som gjør den miljøvennlig og økonomisk i bruk. Dette gjør den til et ideelt valg for de som verdsetter bærekraftighet og bekvemmelighet i sine intime leketøy.


Luxurious Mini Vibrator fra Emerald Love tilbyr en kombinasjon av luksus, funksjonalitet og diskresjon som gjør den til et attraktivt valg for de som søker sensuell glede både hjemme og på reise. Med sitt allsidige design, varierte vibrasjonsmoduser og praktiske funksjoner, bør denne vibratoren være øverst på listen for enhver som verdsetter intimitet, velvære og personlig nytelse.

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PUR, ABS

Lengde: 11,5 cm

Penetrerende lengde: 10 cm

Omkrets/ diameter: 3 - 4,1 cm

Overflate: Glatt med strukturert  mønster

Vibrasjonsprogram: 10

Vibrasjonsstyrke:  Sterk

Batteri: oppladbar med USB/ kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Little dolphin Little dolphin

Little dolphin

299 kr
ThrillMe Klitorisstimulator ThrillMe Klitorisstimulator

ThrillMe Klitorisstimulator

489 kr
Cuties Little Rabbit Cuties Little Rabbit

Cuties Little Rabbit

520 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik