Satisfy Me bullet

En god vibrator for kraftig stimulering av klitoris som med sin strukturerte overflate lett vil bringe deg i ekstase når du plasserer den på de rette stedene.


 


Opplev Sensuell Nytelse Sammen med Satisfy Me Bullet

Enten du er nyforelsket eller har vært sammen lenge, kan Satisfy Me Bullet forsterke intimiteten og glede dere begge. Denne lille, men kraftige vibratoren er designet for å gi sensuell nytelse og kan brukes på flere spennende måter som et par.

Intensiver forspillet med Satisfy Me Bullet

For å intensivere forspillet enda mer, inviter partneren din til å bruke Satisfy Me Bullet for å pirre og stimulere ulike erogene soner på kroppen din. Den unikt strukturerte overflaten og de 10 varierte vibrasjonsmønstrene gir en rekke muligheter for spennende og sensuell lek. La partneren utforske og lede bulleten over huden din, og opplev gradvis økende spenning og nytelse i deres berøringer. Denne opplevelsen vil ikke bare bygge opp forventningen, men også styrke den følelsesmessige og fysiske forbindelsen mellom dere, og skape en dypere og mer lidenskapelig opplevelse.

Klitorisstimulering under samleie: 

Under samleie kan Satisfy Me Bullet brukes til å stimulere klitoris, noe som kan øke sjansene for å oppnå orgasme for mange kvinner. Den lille størrelsen gjør den enkel å holde under samleie, og de varierte vibrasjonsmønstrene gir mulighet for skreddersydd stimulering.

Utforsk Solo eller Sammen: 

Satisfy Me Bullet er ikke bare for parlek. Den kan også brukes alene for å utforske din egen kropp og hva som gir deg mest nytelse. Å inkludere den i parlek kan også bidra til å åpne opp for samtaler om ønsker og behov. Det er viktig å kommunisere åpent og ærlig med sin partner om ens preferanser, både det man liker og ikke liker. Dette fremmer et sunt og stabilt forhold ved å skape klarhet og forståelse mellom partene. Å snakke om ens preferanser kan føre til økt intimitet og forståelse mellom partene. Åpen kommunikasjon kan forhindre misforståelser og konflikter. Det å dele og lytte til hverandres preferanser styrker tilliten i forholde.  Å forstå hverandres ønsker kan forbedre sexlivet og skape mer tilfredshet for begge parter. Det er derfor viktig å oppmuntre til åpen og ærlig kommunikasjon om preferanser i et forhold.

Diskret og Praktisk:

Med sin lille og nett størrelse passer Satisfy Me Bullet enkelt i vesken eller nattbordskuffen. Den er alltid klar til å legge til en ekstra gnist i deres intime øyeblikk.


Enten dere er nysgjerrige nybegynnere eller erfarne eventyrere, vil Satisfy Me Bullet være en verdifull tillegg til deres intime samvær. Med en enkel knappetrykk kan dere utforske en verden av sensuell nytelse og glede sammen.


Produktinformasjon:

Materiale:  Silikon

Lengde: 12 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 cm

Overflate: Myk med tekstur

Vibrasjonsfunksjoner: stilles enkelt ved hjelp av et tastetrykk i bunnen

Vibrasjonsprogram: Antall program 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Sterk

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik