Starlight Booty Jewel Large

Er du klar til å tøye grensene litt mer? Denne pluggen passer for de viderekommende innenfor anallek. Flott plugg i aluminium med litt bling i enden.


 


Er du klar til å tøye grensene litt mer? Denne pluggen passer for de viderekommende innenfor anallek. Starlight Booty Jewel er en kvalitets plugg med en falsk edelsten i enden som virkelig får det til å glitter på soverommet. Med en smal siluett og flotte kurver er den designet for å skli inn uten problem med ret mengde glidemiddel. Denne pluggen må man gjerne benytte med Silikonbasert glidemiddel som gir en svært god glidende effekt. Den er laget i aluminium av høyeste kvalitet med en glatt overflate og helt kroppsikker da dine har en naturlig stopper i foten. Lag en glamorøs vri på dine anale aventyr med denne buttplugen. 


Produktinformasjon:

Materiale: Aluminium (nikkelfri), glass

Lengde: 9,5 cm

Innførbar lengde:

Omkrets: 4,1 cm

Vekt:

Vann: Tåler vann

Glidemiddel: Både silikonbasert og vannbasert glidemiddel passer til disse pluggene.


Relaterte produkter

Diamond Star Beads Medium Diamond Star Beads Medium

Diamond Star Beads Medium

285 kr
Starlight Booty Jewel Small Starlight Booty Jewel Small

Starlight Booty Jewel Small

139 kr
Booty Call - Sort Booty Call - Sort

Booty Call - Sort

264 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik