Diamond Star Beads Medium

Diamond Star Beads er en butt plug med en diamant i enden som definitivt får det til å glitre på soverommet. Finnes i 3 størrelser.


 


Diamond Star Beads er en butt plug med en diamant i enden som definitivt får det til å glitre på soverommet. Denne lekre anal pluggen finnes i 3 størrelser, hvor denne er i medium størrelse og er laget i aluminium. En fin størrelse hvis du har litt analerfaring fra tidligere.  Anus er full av sensitive nerver som føles fantastisk når de blir stimulert. Dette er den perfekte unisex pluggen hvor perlene gir deilig stimulasjon ved bruk. Dette er definitivt et bare «må ha» produkt. 

 

Ved all anal lek er et godt kvalitetsglidemiddel viktig og også å bruke nok av det. Du kan også benytte deg av et middel for å bidra til å slappe av i anus, dette kan bidra til større nytelse. 

 

Produktinformasjon:

Materiale: aluminium (nikkelfri)

Lengde: 11,7 cm

Omkrets:/diameter: 2,7 cm

Vekt: 106 gram


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik