Eksklusivt Butt Plug-Sett for Glitrende Nytelse

Utforsk anal nytelse med stil! Kjøp glitrende butt plug sett - Perfekt for alle nivåer. Sikker og komfortabel. Bestill den i dag!


 


Oppdag en verden av glitrende nytelse med vårt eksklusive butt plug sett! Dette forførende utvalget av analplugger gir deg muligheten til å utforske dypet av din lyst med stil og komfort. Settet inneholder tre forskjellige størrelser, perfekt tilpasset både nybegynnere og erfarne brukere som ønsker å utvide horisontene sine innenfor anal lek. Hver butt plug i dette settet er nøye formet for å forenkle innføringen og øke nytelsen. Med en gradvis økning i størrelse kan du starte ditt eventyr med den minste pluggen, og sakte men sikkert jobbe deg oppover mot de større utfordringene. Den smalere tuppen på hver plug sikrer behagelig innføring, mens det brede, avrundede basen lover sikkerhet og komfort under bruk. 

Laget av glitrende akryl, ikke bare føles disse pluggene fantastiske, men de ser også like betagende ut. Opplev hvordan hver bevegelse sender gnistrende refleksjoner rundt rommet, og legg til et visuelt element i din erotiske utforskning. La deg friste av det skinnende designet som lover å ta dine klimaks til nye høyder. Ikke vent lenger, la MerLykke.no introdusere deg til en glitrende dimensjon av glede og opphisselse med vårt eksklusive sett av butt plugger. Bestill nå og gjør deg klar for overraskelser som vil sende bølger av ren nytelse gjennom hele kroppen din!


Produktinformasjon:

Materiale: akryl

 

Liten plugg:

Lengde: 8,25 cm

Penetrerende lengde: 7 cm

Omkrets:/diameter: 2,8 cm

Vekt: 

 

Medium Plugg

Lengde: 8,95 cm

Penetrerende lengde: 8 cm

Omkrets/ diameter: 3,4 cm

Vekt:

 

Stor plugg:

Lengde: 11,1 cm

Penetrerende lengde: 9,5 cm

Omkrets/ diameter: 4 cm

Vekt:

 

Vanntett: Ja

Glidemiddel: silikon og vannbasert glidemiddel gjerne for analt bruk

 Relaterte produkter

Diamond Stare Beads Large Diamond Stare Beads Large

Diamond Stare Beads Large

324 kr
Starlight Booty Jewel Large Starlight Booty Jewel Large

Starlight Booty Jewel Large

246 kr
Splash Queen Intimdusj Splash Queen Intimdusj

Splash Queen Intimdusj

354 kr
Booty Call - rosa og lilla Booty Call - rosa og lilla

Booty Call - rosa og lilla

264 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik