Diamond booty Jewel Small

Dette er den perfekte buttpluggen å starte dine anale eventyr med, en perfekt størrelwsefor nybegynneren. Laget i mykt silikon med en diamant i enden.


 


Dette er den perfekte butt pluggen å starte dine anale eventyr med, en perfekt størrelse for nybegynneren. Diamond Booty Jewel er en kvalitets butt plugg med litt bling i enden som får det til å glitre litt ekstra. Den slanke pluggen har en avsmalnende silhuett og utsvingt base, forbedret med en strålende edelsten på slutten. Laget av førsteklasses silikon, er Diamond Booty Jewel glatt å ta på og helt trygg å bruke. Et must-have fra Anal Play-kolleksjonen fra TOYJOY, det er den perfekte unisex-pluggen som legger til en glamorøs vri på dine anale eventyr.

 

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, Akryl diamant

Lengde: 7 cm

Innførbar lengde: 4 cm

Omkrets:/diameter: 2,5 cm

Vekt: 

Vanntett: Ja

Glidemiddel: Vannbasert


Relaterte produkter

The  Charming Buttplug The  Charming Buttplug

The Charming Buttplug

525 kr
Cuties MIni Butt Plug - Turkis Cuties MIni Butt Plug - Turkis

Cuties MIni Butt Plug - Turkis

186 kr
PINK Amor PINK Amor

PINK Amor

579 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik