Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

The Elegant buttplug

  • 525 kr

En elegant Buttplug i rosa silikon, Me en sterk motor, 7 vibrasjonsmoduser og 3 hastigheter er det bare å nyte anale leker.

På lager.
Del
Artikkelnummer: ANAV7002

The Elegant er en rosa vibrerende buttplug laget i silikon med et frostet lag utenpå fra Buttocks serien til ToyJoy. Med en kraftig motor, 7 forskjellige vibrasjonsmoduser og 3 hastigheter er nytelse bare et tastetrykk unna. Hver modus tilbyr dype vibrasjoner,som enkelt kontrolleres med knappen i bunnen eller med den medfølgende kontrollen. Buttocks serien fra Tøy Joy er en førsteklasses serie med høyytelses buttplugger, laget med en rekke spesialfunksjoner for å øke din anale glede. Leketøy fra ToyJoy er det perfekte valget hvis du ønsker å ta dine anale leker til neste nivå. Ta den gjerne med i badekaret eller dusjen for den er vanntett. Oppladbar ved USB med magnetisk tilkobling.

Benytt deg av godt med vannbasert glidemiddel, tilfør gjerne mer underveis ved behov. Husk å rengjøre dine leketøy med en leketøysrens spesielt tilpasset for å ivareta materialene i dine leketøy. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS plast

Lengde: 13 cm

Omkrets/ diameter: 3,3 cm

Overflate: Glatt og silkemyk 

Vibrasjonsprogram: Antall program 7 stk i 3 forskjellige styrker 

Vibrasjonsstyrke: Sterk 

Batteri: oppladbar med USB med magnetisk tilkobling

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.