The Elegant buttplug

En elegant Buttplug i rosa silikon, Me en sterk motor, 7 vibrasjonsmoduser og 3 hastigheter er det bare å nyte anale leker.


 


The Elegant er en rosa vibrerende buttplug laget i silikon med et frostet lag utenpå fra Buttocks serien til ToyJoy. Med en kraftig motor, 7 forskjellige vibrasjonsmoduser og 3 hastigheter er nytelse bare et tastetrykk unna. Hver modus tilbyr dype vibrasjoner,som enkelt kontrolleres med knappen i bunnen eller med den medfølgende kontrollen. Buttocks serien fra Tøy Joy er en førsteklasses serie med høyytelses buttplugger, laget med en rekke spesialfunksjoner for å øke din anale glede. Leketøy fra ToyJoy er det perfekte valget hvis du ønsker å ta dine anale leker til neste nivå. Ta den gjerne med i badekaret eller dusjen for den er vanntett. Oppladbar ved USB med magnetisk tilkobling.

Benytt deg av godt med vannbasert glidemiddel, tilfør gjerne mer underveis ved behov. Husk å rengjøre dine leketøy med en leketøysrens spesielt tilpasset for å ivareta materialene i dine leketøy. 


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS plast

Lengde: 13 cm

Omkrets/ diameter: 3,3 cm

Overflate: Glatt og silkemyk 

Vibrasjonsprogram: Antall program 7 stk i 3 forskjellige styrker 

Vibrasjonsstyrke: Sterk 

Batteri: oppladbar med USB med magnetisk tilkobling

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Diamond Booty Jewel medium Diamond Booty Jewel medium

Diamond Booty Jewel medium

179 kr
Starlight Booty Jewel Large Starlight Booty Jewel Large

Starlight Booty Jewel Large

246 kr
Finger Rimmer Sett Finger Rimmer Sett

Finger Rimmer Sett

168 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik