Always Pleasure

Always Pleasure er en gel laget av bare naturlige ingredienser som får vagina til å føles som den trekker seg sammen og blir strammere. Dette gir en mer intens


 


Always Pleasure er en gel laget av bare naturlige ingredienser som får vagina til å føles som den trekker seg sammen og blir strammere. Dette gir en mer intens nytelse for både han og henne, nesten som det var første gangen. Laget av 100 % naturlige ingredienser, vannbasert og  uten parabener med den samme høye kvaliteten  produkter fra Seacret Play er kjent for. 


Hvordan brukes den:

Vask de intime områdene først og påfør en liten mengde  ca. 15 minutter før sex med en lett masserende bevegelse på innsiden av vagina til du kjenner at alt er absorbert.


Inneholder:
Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Arginine, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Paullinia Cupana Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Hyaluronic Acid, Lactic Acid, Aroma, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, CI 14720

Produktinformasjon:

Mengde: 15 Ml veldig drøy i bruk

Duft: Nei 

Smak: Nei 

Følese: gir en føles av at vagina trekkes sammen og blir strammere. 

Kondomsikker: helt trygg å bruke med latexprodukter


Relaterte produkter

Pjur Analyze Me - Comfort spray Pjur Analyze Me - Comfort spray

Pjur Analyze Me - Comfort spray

189 kr
Liquid Vibrator Strong

Liquid Vibrator Strong

329 kr
Triple X Spicy Vibration

Triple X Spicy Vibration

288 kr
Pjur Superhero Delay Spray Pjur Superhero Delay Spray

Pjur Superhero Delay Spray

298 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik