Just Play Lemon coco

Lemon Coco Massasjeolje er med sin eksotiske duft, den perfekte måten å skape en sensuell og avslappende atmosfære sammen med din partner.


 


Opplev Sensuell Velvære med Lemon Coco Massasjeolje


Lemon Coco massasjeolje er den perfekte måten å skape en sensuell og avslappende atmosfære. Med sin eksotiske duft av sitron og kokos, vil Just Play massasjeolje gi deg og din partner en uforglemmelig opplevelse.

Eksotisk Duft

Just Play massasjeolje inneholder en deilig eksotisk duft av sitron og kokos som vil fylle rommet med en herlig, frisk aroma. Denne forførende duften vil skape en atmosfære av avslappet intimitet og sensualitet.

Gjensidig Massasje

Den herlige duften av Lemon Coco massasjeolje vil invitere til en gjensidig massasjeopplevelse som vil styrke båndet mellom deg og din partner. Utforsk den forførende effekten av berøring mens dere nyter den avslappende atmosfæren som oljen skaper.

Glødende Erotisk eller Avslappet

Enten dere ønsker en glødende erotisk stemning eller en herlig avslappet atmosfære, vil Lemon Coco massasjeolje bidra til å sette stemningen. Nyt øyeblikket og la oljen forsterke følelsen av nærhet og intimitet.

Drøy i Bruk

Vår vegansk fremstilte massasjeolje er svært drøy i bruk, slik at dere kan nyte mange sensuelle øyeblikk sammen med kun en liten mengde av produktet.

Mengden i flasken er 50 ml, perfekt for å ta med på reise eller for å prøve ut en ny duft. Oljen er vegansk fremstilt, noe som gjør den til et etisk valg for bevisste forbrukere.


Med Lemon Coco massasjeolje kan du skape en intim, sensuell opplevelse som vil styrke båndet mellom deg og din partner. Utforsk den forførende duften av sitron og kokos mens dere nyter den nærende og avslappende effekten av denne drøye og vegansk fremstilte massasjeoljen.


Innehold:

Paraffinum Liquidum, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Coumarin, Citronellol


Relaterte produkter

Shiatsu Massasjeolje Jasmin

Shiatsu Massasjeolje Jasmin

259 kr
Massasjehandsken Massasjehandsken

Massasjehandsken

229 kr
Heat Wave - vannbasert Heat Wave - vannbasert

Heat Wave - vannbasert

159 kr
Beach Day Beach Day

Beach Day

159 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik