Striped, Fishnet Garterbelt - Plus Size

En lekker og sexy stømpeholder i fishnet med rutemønster. Den fremhever lårene dine på en perfekt måte ved de fastmonterte strømpebåndene.


 


En lekker og sexy stømpeholder i fishnet med rutemønster. Denne er perfekt og kombinere med en lekker truse, finn gjerne en i vårt utvalg i Truser og 2 delte sett. Kle deg i en flott kjole for kvelden, og ingen vet hva som skjuler seg under før du er klar til å vise det frem.... Du kan være både forførerisk og sexy i denne flotte strømpeholderen. Den fremhever lårene dine på en perfekt måte ved de fastmonterte strømpebåndene, samtidig som den viser frem bar hud. Da materialet er så stretchy passer denne til kvinner i størrelsene 2XL - 5XL. 


Håndvaskes eller tåler vask i maskin på håndvaskprogram, kaldt vann er da og anbefale så holder du passform og kvalitet lenger. Tørkes flatt og ikke i trommel. Bør ikke strykes. 


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: 2XL - 5 XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik