Fishnet and Lace Garterbelt Stockings - One Size - Sort

Klassiske fishnet og blonde strømpeholder! Denne er perfekt og kombinere med en lekker truse, skjul den under en kjole og føl deg sexy...litt i hemmelighet før


 


Klassiske fishnet og blonde strømpeholder! Denne er perfekt og kombinere med en lekker truse, truse følger ikke med så finn gjerne en i vårt utvalg i Truser og 2 delte sett. Kle deg i en flott kjole for kvelden, og ingen vet hva som skjuler seg under før du er klar til å vise det frem.... Du kan være både forførerisk og sexy i disse flotte strømpene. Da materialet er så stretchy passer denne til kvinner i størrelsene S - XL. 


Håndvaskes eller tåler vask i maskin på håndvaskprogram, kaldt vann er da og anbefale så holder du passform og kvalitet lenger. Tørkes flatt og ikke i trommel. Bør ikke strykes. 


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: S -XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik