Celeste Elastic Lace Garter - Plus Size

Dette strømpebåndet gir deg akkurat det litte ekstra og fremhever lårene dine på en feminin og lekker måte.


 


Dette strømpebåndet gir deg akkurat det litte ekstra og fremhever lårene dine på en feminin og lekker måte. Det unike med dette strømpebåndet er at det har et todelt uttrykk. Med topp båndet i lekker blonde og et ekstra smalere ett i glatt elastisk bånd med gull detaljer, som kombinerer feminint med sexy på en perfekt måte. Materialet er svært tøyelig og kan enkelt justeres ved hjelp av de lekkre gull detaljene, denne tilpasses enkelt deg. Denne er perfekt og kombinere med en lekker truse, finn gjerne en i vårt utvalg i Truser og 2 delte sett.


Håndvaskes eller tåler vask i maskin på håndvaskprogram, kaldt vann er da og anbefale så holder du passform og kvalitet lenger. Tørkes flatt og ikke i trommel. Bør ikke strykes. 


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse:XL - 4 XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik