Bodystocking with Accentuated Lines - Plus Size

En sexy bodystocking som fremhever din sensuelle og forførende figur. Med et mønster som er laget for å fremheve kvinnefiguren på mest flaterende vis.


 


En sexy bodystocking som fremhever din sensuelle og forførende figur. Med et mønster som er laget for å fremheve kvinnefiguren på mest flaterende vis med store og små nettingmasker, og åpning i skrittet. Ryggens flotte utforming gir deg det siste lille du trenger for å føle deg som den deiligste skapningen som noensinne har eksistert.  Det myke og stretchy stoffet passer alle i størrelsene XL - 4XL. 


Håndvaskes eller du kan velge håndvask program på vaskemaskinen. Bruk da kaldt vann, så holder plagget formen lenger. Tørkes flatt og tåler ikke tørketrommel, den skal heller ikke strykes.


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: XL - 4XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik