Crotchless Leopard Bodystocking - Plus Size

Piff opp undertøysskuffen din med denne halterneck bodystockingen i leopardmønster! Med en lavt skårede rygg som er både lekker og forførende.


 


Piff opp undertøysskuffen din med denne halterneck bodystockingen i leopardmønster! Den lavt skårede ryggen er ikke bare lekker og forførende, men vil definitivt få oppmerksomheten til din partner. Med en elegant og perfekt plassert åpning former den seg perfekt over rumpen din og trekker blikket til seg. Da materialet er er svært fleksibelt passer denne kroppsstrømpen for kvinner i størrelsene XL - 3XL. Truse medfølger ikke, og med denne er den kanskje heller ikke nødvendig.


Håndvaskes eller du kan velge håndvask program på vaskemaskinen. Bruk da kaldt vann, så holder plagget formen lenger. Tørkes flatt og tåler ikke tørketrommel, den skal heller ikke strykes.


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: XL - 3XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik