Criss Cross Neck Bodystocking - Plus Size

Blondemønstret bodystocking med høy utringning og kryssende stropper over bysten. Få erotisk undertøy i større størrelser!


 


Blondemønstret bodystocking med høy utringning og kryssende stropper over bysten. Sexy og feminin er passende ord for å beskrive denne kroppsstrømpen. Leter du etter litt sensuelt undertøy for å sette stemningen for kvelden passer denne for deg. Grunnet stor elastisitet i plagget passer denne for alle flotte pluss size kvinner som passer i størrelsene XL - 4XL. Truse følger ikke med, men vi har flere varianter i kategorien truser og 2 delte sett.


Håndvaskes eller du kan velge håndvask program på vaskemaskinen. Bruk da kaldt vann, så holder plagget formen lenger. Tørkes flatt og tåler ikke tørketrommel, den skal heller ikke strykes.


Produktbeskrivelse:

Materiale: 92% nylon, 8% spandex

Farge: Sort.

Størrelse: XL - 4XL. Svært elastisk materiale.

Vask: Håndvask.


Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik