Pink Vibez

En fleksibel og realistisk vibrator med fjernkontroll og kraftig motor, med 10 ulike vibrasjonsmønstre finnes det et program som passer de fleste.


 


Dette er vår bestselger når det kommer til dildoer!! For deg som søker en realistisk dildo med vibrator er dette den absolutt beste og mest virkelighetstro alternativet. Nå har den også en innebygd vibrator for å ta deg til nye høyder.

Du slipper ledninger og fjernkontroll, produktet lades opp og styres direkte ved roten av penis. Dildoen er oppbygd med flere lag silicon av ulike hardheter, noe som gir den en følelse tilnærmet lik "memory foam" når du klemmer på den. Dette gjør den veldig fleksibel og bøybar. Den er også helt uten skjøter eller kanter, som gjør at du i stunden hete ikke trenger bekymre deg for kanter men får en deilig opplevelse. 

Med stavens 10 ulike vibrasjonsmønster finnes det et program som passer de fleste. Den er både enkel i oppladning og i bruk og har en kraftig motor, samtidig som den er veldig stillegående. Skru den enkelt på ved å holde den nedre knappen inn i 3 sekunder for å starte produktet, det samme for å slå den av. 

 

Produktinformasjon: 

Materiale: silikon

Lengde: 17,5

Penetrerende lengde: 16 cm

Omkrets: 11-12,5

Overflate: naturtro med årer og penishode i en rosa farge

Vibrasjonsfunksjoner: -

Vibrasjonsprogram: 10 stk

Vibrasjonsstyrke: -

Lydnivå:-

Batteri: Oppladbar

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: -


Relaterte produkter

Diamond booty Jewel Small Diamond booty Jewel Small

Diamond booty Jewel Small

159 kr
Nova Nova

Nova

489 kr
Aylin Rabbit Aylin Rabbit

Aylin Rabbit

976 kr
Rabbit Ablaze Rabbit Ablaze

Rabbit Ablaze

1 499 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik