Satisfyer Pro 3+

Få en ny opplevelse med Satisfyer pro3+. Dette leketøyet har vibrasjoner men også lufttrykksteknologi. Den vil definitivt ta deg til nye høyder og gi deg de


 


Få en ny opplevelse med Satisfyer pro3+. Dette leketøyet har lufttrykksteknologi men også vibrasjoner. Den vil definitivt ta deg til nye høyder og gi deg den ene orgasmen etter den andre. 

I et lekkert design, med elegante gulldetaljer, gir den deg følelsen av å bli skjemt bort hver gang du tar den frem. Det myke sugehodet tar seg kjærlig av din klitoris på en deilig måte med den pirrende Air Pulse teknologi, som stimulerer deg helt uten berøring i hele 11 intensiteter. Med  hele 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger som vil ta stimuleringen til helt nye høyder. Nyt funksjonene hver for seg, eller kombiner dem for en ekstra eksplosiv opplevelse.

Satisfyer Pro 3+ er vanntett og passer perfekt til våte leker i dusjen alene, eller sammen med partneren din. Klitorisstimulatoren er laget av silikon med en fløyelsmyk overflate, og har en elegant gulldetalje i ABS-plast. Stimulatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Vinner av Good Design Award i 2019 og Excellent Product Design under German Design Award i 2020.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, ABS

Lengde: 13,5 cm

Vibrator hode (innvendig diameter): 1,6 cm

Vibrasjonsprogram: Antall pulseringsprogram 11 stk, vibrasjonsprogram 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Går fra lav til svært intensiv.

Batteri: Oppladbar med USB kabel med magnetkontakt

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

 


Relaterte produkter

Satisfyer Pro 2 Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2

699 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik