Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Yellow Cutie

  • 364 kr

Denne søte vibratoren i pastell beviser at det ikke er størrelsen alene det kommer an på. Med en silkemyk overflate og 7 modus, er denne et godt valg.

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEVI9506

Denne søte vibratoren i pastell beviser at det ikke er størrelsen alene det kommer an på. Vibratoren Mini Cuties har en silkeaktig myk overflatestruktur og den har 7 vibrasjonsmodus til målrettet stimulering av alle dine erogene områder.. Cuties er vanntett og du kan hygge deg med den i badekar eller dusj. Den hendige størrelsen gjør den til den perfekte reiseledsager, den får nemlig plass i alle håndvesker. Den er også enkel å skjule under hodeputa. Her ligger det til rette for stor nytelse i hendig størrelse! Du trenger ikke huske batterier – den lades enkelt med den vedlagte USB-ladeledningen.


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke vibratoren Cuties Mini.Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel, og før vibratoren inn. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt per tastetrykk.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

Vi i MerLykke anbefaler å rengjøre sine leketøy med et rengjøring spesielt egnet for sexleketøy, dette vil ta vare på dine produkter og få de til å vare lenger.


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, Pu

Lengde: 13,2 cm

Penetrerende lengde: 8 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 -2,9 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel,

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.