Yellow Cutie klitorisvibrator

Denne søte vibratoren beviser at det ikke er størrelsen alene det kommer an på. Med en silkemyk overflate og 7 modus, leker denne deg lett til klitorisorgasme.


 


Denne søte vibratoren i pastell beviser at det ikke er størrelsen alene det kommer ann på. Vibratoren Mini Cuties har en silkeaktig myk overflatestruktur og 7 vibrasjonsmodus til målrettet stimulering av alle dine erogene områder. La den gjerne stimulere din klitoris til orgasme. Cuties er vanntett og du kan hygge deg med den i badekar eller dusj. Den hendige størrelsen gjør den til den perfekte reiseledsager, den får nemlig plass i alle håndvesker. Den er også enkel å skjule under hodeputa. Her ligger alt til rette for stor nytelse i hendig størrelse! Du trenger ikke huske batterier – den lades enkelt med den vedlagte USB-ladeledningen.


Hvordan brukes Cuties Mini Vibrator?

Det er utrolig enkelt å bruke vibratoren Cuties Mini.Ha gjerne på noen dråper vannbasert glidemiddel, og før vibratoren inn. Eller la den stimulere klitoris. Vibratoren er enkel å lade med den vedlagte USB-ladeledningen. Når Cuties Mini vibratoren er ferdigladet lyser den gjennomgående. De 7 vibrasjonsmodusene justeres enkelt per tastetrykk.


Hvordan skal vibratoren Cuties Mini rengjøres?

Vi i MerLykke anbefaler å rengjøre sine leketøy med et rengjøring spesielt egnet for sexleketøy, dette vil ta vare på dine produkter og få de til å vare lenger.


Er det noe jeg må huske under bruken av vibratoren Cuties Mini?

Husk at du kun bruker vannbasert glidemiddel sammen med Cuties minivibratoren. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

 

Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, ABS, Pu

Lengde: 13,2 cm

Penetrerende lengde: 8 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 -2,9 cm

Overflate: glatt og silkemyk

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 stk vibrasjonsmodus

Batteri: Oppladbar via USB kabel,

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

 Relaterte produkter

Diamond Vibe Klitorisvibrator Diamond Vibe Klitorisvibrator

Diamond Vibe Klitorisvibrator

529 kr
Corallino klitorisvibrator Corallino klitorisvibrator

Corallino klitorisvibrator

399 kr
Sweet Smile Klitorisvibrator Sweet Smile Klitorisvibrator

Sweet Smile Klitorisvibrator

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik