Tulip klitorsvibrator fra Svakom

Denne lille bulleten, Tulip fra Svakom, er en kraftig klitorisvibrator i en liten størrelse. Den er enkel å ta med seg i vesken og kan lett oppbevares i nattbor


 


Denne lille bulleten, Tulip fra Svakom, er en kraftig klitorisvibrator i en liten størrelse. Den er enkel å ta med seg i vesken og kan lett oppbevares i nattbordsskuffen. Den har en kurvet design med riller utformet for å gi mest mulig nytelse. Liten, kompakt, med stor kraft ligger denne ultramyke  klitorisvibratoren i silikon perfekt i hånden. Den er stimulerings intensiv og perfekt for både nybegynner og viderekommende. Ikke bare er den lett og bruke, men den veier også bare 42 gram og passer like godt til lek på egenhand som sammen med en partner. Stimuler alt fra klitoris til perineum, brystvorter og ande steder på kroppen, overalt hvor nytelse kan oppnås.


Med sine 10 intensive vibrasjonsmoduser kan du med et enkelet knappetrykk unne deg både nytelse utenpå og innvendig. Passer også perfekt i både dusj og badekar da den er helt vanntett. Enkelt oppladbar med USB kabel, som vil gi deg enkel nytelse når du ønsker det.


Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, PU

Lengde: 10,6 cm

Omkrets/ diameter: 2,6 cm

Overflate: silkemyk med riller

Vibrasjonsfunksjoner:  Pulserende

Vibrasjonsprogram/ nivå: 7 moduser

Batteri: Oppladbar via USB kabel

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. 


Relaterte produkter

Rabbit Vibe Rabbit Vibe

Rabbit Vibe

527 kr
Flexy Vibe Flexy Vibe

Flexy Vibe

529 kr
Satisfy Me bullet Satisfy Me bullet

Satisfy Me bullet

554 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik