Lover Klitorisvibrator

En liten elsker du bare må ha i vesken! Denne vil massere og skjemme bort din klitoris helt til herlig klitoris orgasme.


 


Opplev Sensuell Nytelse Med Lover Klitorisvibrator

Ønsker du en liten, men kraftig elsker som alltid er klar til å tilfredsstille deg? Da er Lover klitorisvibrator det ultimate valget for deg. Dette fantastiske sexleketøyet er designet spesifikt for å gi deg en himmelsk opplevelse, enten du er alene eller med sammen partneren din.

Spesifikasjoner:

  • Kraftig og Diskret: Lover klitorisstimulator er den ultimate reisepartneren, perfekt for å ha med i vesken eller lommen. Den diskrete størrelsen gjør den ideell å ta med seg når som helst, hvor som helst. Med en sterk motor vil dette lille leketøyet gi deg kraftig stimulering akkurat der du ønsker. 
  • Målrettet Nytelse: Med sin deilige tilpassede kurve og silkemyke overflate er denne klitorisvibratoren skapt for å levere målrettet stimulering til klitoris, og vil definitivt få deg til å skjelve i knærne av glede.

Funksjoner:

  • 10 Vibrasjonsmoduser: Utforsk en rekke spennende vibrasjonsmønstre og finn din favoritt for øyeblikkelig tilfredsstillelse.
  • Enkel Kontroll: Den har en easy-touch knapp som gir deg full kontroll over leketøyets funksjoner, slik at du kan tilpasse nytelsen akkurat slik du vil.
  • Fleksibel Design: Den perfekte fleksible formen lar deg utforske alle dine sensuelle punkter og tar deg med letthet til nye høyder av nytelse.

Praktisk og Oppladbar:

  • USB-oppladbar: Lover vibrator kan enkelt lades opp ved bruk av en USB-kabel, slik at den alltid er klar til å tilfredsstille dine behov.

Ta kontroll over ditt eget velvære og nyt øyeblikkelig sensuell nytelse med Lover vibrator. Utforsk de ulike vibrasjonsmodusene, la deg forføre av den silkemyke overflaten, og opplev ekstase som aldri før. Kjøp din Lover vibrator i dag og la lidenskapen blomstre!


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 10,8 cm

Penetrerende lengde: 7 cm

Omkrets/ diameter: 3,25 cm

Overflate: Glatt og myk

Vibrasjonsfunksjoner: Stilles enkelt inn ved hjelp av et tastetrykk

Vibrasjonsprogram: Antall program 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Sterk

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

RO - 80 Bullet RO - 80 Bullet

RO - 80 Bullet

238 kr
Satisfy Me bullet Satisfy Me bullet

Satisfy Me bullet

554 kr
Cuties Little Rabbit Cuties Little Rabbit

Cuties Little Rabbit

520 kr
Rose Fall In Lust fra ROMP Rose Fall In Lust fra ROMP

Rose Fall In Lust fra ROMP

599 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik