Cuties Little Rabbit

En herlig liten rabbit vibrator fra Cuties serien, med en kraftig motor for herlig dyptgående stimulering av både G-punkt og klitoris.


 


En herlig liten rabbit vibrator fra Cuties serien, dette er 4 generasjon. Den har en kraftig motor for herlig dyptgående stimulering i den vante Cuties pastell utførelsen. Med 10 forskjellige vibrasjons modus gir denne rabbit vibratoren deg den intensitet du ønsker. Du stiller enkelt inn ditt vibrajonsmodus ved hjelp av den glitrende hjerteformede knappen i bunnen. Ikke la størrelsen på denne Rabbit vibratoren lure deg, med bøy i tuppen samt fleksibilitet slik at du lett treffer G-Punktet for perfekt stimulering vil denne ta deg til nye høyder. Fleksibiliteten i leketøyet gjør at den lett tilpasses deg, og fører til at du vil kjenne vibrasjonene ekstra godt. Med den bevegelige klitoris stimulatoren opplever du nytelse både innvendig og utvendig samtidig. Den herlige bøyde tuppen er perfekt for intensiv stimulering av G-Punktet også, i et og samme leketøy. Laget i soft touch silikon materiale er denne lille Rabbitstaven svært behagelig mot huden, og super enkel å ta med i vesken eller på reise. Passer også perfekt under hodeputen for herlige nattlige leker.  


Produktinformasjon: 

Materiale: Silikon, PU, ABS

Lengde: 13,6 cm

Penetrerende lengde: 8,5 cm

Omkrets/ diameter: 2,2 - 3 cm

Overflate: Glatt, men med strukturrille. 

Vibrasjonsfunksjoner:  Fleksibiliteten i leketøyet fører til at du kjenner vibrasjonene ekstra godt.

Vibrasjonsprogram/ nivå:  10

Batteri: Oppladbar via USB kabel

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert 

Vann:  Tåler ikke vann.


Relaterte produkter

Touch of Velvet Touch of Velvet

Touch of Velvet

269 kr
Lover Klitorisvibrator Lover Klitorisvibrator

Lover Klitorisvibrator

499 kr
ThrillMe Klitorisstimulator ThrillMe Klitorisstimulator

ThrillMe Klitorisstimulator

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik