Corallino klitorisvibrator

Få en herlig klitorismassasje med Corallino, med sine 3 hastigheter og 4 pulserings trinn vil dette hendige lille leketøyet gi deg deilig stimulering.


 


Opplev en verden av ubeskrivelig nytelse med Corallino klitorisvibrator – din billett til ekstatiske øyeblikk og himmelsk velvære. Denne sofistikerte stimulatoren er designet for å vekke dine sanser og ta deg med på en reise av ren lyst.

Oppdag de mange fordelene ved Corallino klitorisstimulator – vanntett, kraftfull og laget for din glede

La Corallino klitorisstimulator bli din hemmelige partner i jakten på ultimat tilfredsstillelse. Med sin innovative design og brukervennlige funksjoner, er den et must-have for alle som søker en intens og personlig opplevelse:

OptiGasm Teknologi: Opplev vibrasjoner som resonnerer dypt inn i hver fiber av ditt vesen, takket være den banebrytende OptiGasm-teknologien. La kroppen din synge i takt med pulserende rytmer som lover en uovertruffen følelse av nytelse.

Varierte Vibrasjonsinnstillinger: Utforsk et spekter av vibrasjoner med 3 hastigheter og 4 pulseringsmoduser. Tilpass opplevelsen akkurat slik du ønsker, og finn din perfekte rytme for maksimal glede.

Hudvennlig Materiale: Nyt den silkemyke berøringen av premium silikon kombinert med PUR-coating og ABS. Corallino er skapt for å være skånsom mot huden din, samtidig som den gir en luksuriøs følelse mot kroppen.

Vanntett Design: Ta med deg Corallino under vannstrålene eller dykk ned i badekaret – dens vanntette egenskaper åpner opp for nye nivåer av eventyr, samtidig som det sikrer enkel rengjøring.

Oppladbar og Langvarig Batterilevetid: Glem batteribytte; Corallino er oppladbar og klar til å gi deg opptil 45 minutters kontinuerlig nytelse etter kun 2 timers ladetid. Forbered deg på lange økter av ubrutt ekstase.

Velg Corallino klitorisstimulator for en sensuell, tilfredsstillende og dypt personlig opplevelse. Med sin toppmoderne teknologi, førsteklasses kvalitet og intuitive betjening, setter den en ny standard for erotisk nytelse.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, PUR, ABS

Lengde: 11 cm

Penetrerende lengde: bare til utenpå stimulering

Bredde: 5 cm

Overflate: Silkemyk med pirreriller

Vibrasjonsfunksjoner: høye og lave frekvenser gir ekstremt dyptgripende vibrasjoner

Vibrasjonsprogram: 3 hastigheter og 4 pulseringstrinn 

Vibrasjonsstyrke: Veldig sterk 

Batteri:  oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert 

Vann:  Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Little dolphin Little dolphin

Little dolphin

299 kr
Satisfy Me bullet Satisfy Me bullet

Satisfy Me bullet

554 kr
ThrillMe Klitorisstimulator ThrillMe Klitorisstimulator

ThrillMe Klitorisstimulator

489 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik