Kyst Flicker Klitorisvibrator

Dette er en kraftfull klitorisvibrator med 10 modus, den lekne tungefunksjonen er perfekt for enkelt å finne dine aller deiligste steder for optimal nytelse.


 


Kyst Flicker Klitorisvibrator

La Lidenskapen Blomstre Med Kyst Flicker Klitorisvibrator

Utforsk nye høyder av lyst med Kyst Flicker Klitorisvibrator, en elegant og diskret partner som lover himmelsk nytelse. Med sitt innovative design og forførende egenskaper, er dette vidunderet av en vibrator et must i din erotiske samling:

Sensuell Design: 

Kyst Flicker er utformet med en fløyelsmyk silikonoverflate og en unik tungefunksjon som stimulerer dine mest ømfintlige soner, vekker sansene og inviterer til uendelig glede.

Varierte Vibrasjoner: Med hele 10 vibrasjonsmoduser kan du skreddersy din nytelse fra forsiktige kile til kraftige bølger av ekstase. Den intuitive memory-funksjonen sørger for at du raskt kan gjenoppta der du slapp, for en sømløs og personlig opplevelse hver gang.

Praktisk og Reisevennlig: Kompakt nok til å passe i vesken, er Kyst Flicker alltid klar for å gi deg deilige stunder, enten hjemme eller på farten. Hurtiglading via USB sikrer at den er oppladet på bare 1,5 time, klar for opptil 80 minutter med ren lidenskap.

Enkel Å Bruke: Et lett trykk er alt som skal til for å sette i gang festen. Veksle mellom de ulike programmene med et klikk og finn din egen perfekte puls.

La Kyst Flicker Klitorisvibrator fylle dine øyeblikk med intens nytelse og uoppdaget begjær. Oppdag hvordan denne lille perlen kan berike ditt intime liv - besøk MerLykke.no og unn deg selv det lille ekstra.

>>Bli kjent med Kyst Flicker her


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 9,5 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 cm

Overflate: Glatt og myk

Vibrasjonsfunksjoner:  Forskjellige vibrasjonshastigheter,  pulserende programmer og intensiteter. 

Vibrasjonsprogram: Antall program 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Varierende styrke men har en sterk motor 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert / silikonbasert

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Power bullet Sweet Smile Power bullet Sweet Smile

Power bullet Sweet Smile

398 kr
Peachy beads Klitorisvibrator Peachy beads Klitorisvibrator

Peachy beads Klitorisvibrator

484 kr
Lover Klitorisvibrator Lover Klitorisvibrator

Lover Klitorisvibrator

499 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik