Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Kyst Flicker

  • 345 kr

Uansett hvor du drar er denne den perfekte reisekamerat og blir gjerne med på litt "egen tid"!! Kyst Flicker mini massager er en kraftfull minivibrator laget i

På lager.
Del
Artikkelnummer: HEKV4923

Uansett hvor du drar er denne den perfekte reisekamerat og blir gjerne med på litt "egen tid"!! Kyst Flicker mini massager er en kraftfull minivibrator laget i høykvalitets silikon. Med sine 10 vibrasjonsfunksjoner og en egen memory chip som husker programmet du sist brukte er denne perfekt for selvtilfredsstillelse. Den lekende tungen kiler gjerne på dine mest følsomme og intime steder. Denne lille min vibratoren passer godt i hånden og lar deg lekemed sine 10 forskjellige program som tar for seg både hastigheter, pulseringer og vibrasjoner ved hjelp av et enkelt tastetrykk i bunnen. Hold knappen inne i 3 sekunder for å starte eller stoppe den, og klikk deg rundt i de forskjellige programmene og finn din favoritt. 

Den glatte silikonoverflaten og den lekne tungefunksjonen er perfekt for å enkelt finne dine aller deiligste steder for optimal nytelse. Lades enkelt opp ved bruk av USB kabel, ca oppladningstid til fulladet er 1,5 timer dette gir deg 55 - 80 deilige minutter av intens nytelse.  Den er enkel å ta med seg i vesken eller oppbevare i nattbordsskuffen. Slipp nytelse og fantasiene løs med dette diskrete leketøyet.


Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Lengde: 9,5 cm

Omkrets/ diameter: 2,5 cm

Overflate: Glatt og myk

Vibrasjonsfunksjoner:  Forskjellige vibrasjonshastigheter,  pulserende programmer og intensiteter. 

Vibrasjonsprogram: Antall program 10 stk 

Vibrasjonsstyrke: Varierende styrke men har en sterk motor 

Batteri: oppladbar med USB kabel

Anbefalt glidemiddel: vannbasert / silikonbasert

Vann: Kan brukes både i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.