Teasing enhanser

Denne deilige penisringen er laget både for hans utholdelse og for hennes nytelse. Med 7 sterke vibrasjonsfunksjoner kommer dette lille leketøyet være med på å


 


Denne deilige penisringen er laget både for hans utholdelse og for hennes nytelse. Med 7 sterke vibrasjonsfunksjoner kommer dette lille leketøyet være med på å forhøye deres felles erotiske opplevelse. Denne doble stimulerende penisringen er ideell for nybegynnere som ønsker å skru opp varmen eller erotiske eksperter som ønsker å legge intens nytelse til arsenalet deres. Denne luksuriøse silikonringen gjør underverker for å maksimere utholdenhet og øke omkretsen på penis, og få partneren din til å stønne etter mer. Økt blodstrøm betyr at følsomheten gjennom penis også øker, slik at menn kan få en lengre og mer intens nytelse. Vibrasjonen i denne penisringen vil alltid etterlate kvinnen i en tilstand av andpusten lykke. Med bare et knappetrykk kan du øke vibrasjonene som gjør at dette leketøyets kilende, vibrerende pirringer finner dine deiligste punkter for skjelvende nytelse. Dere kan også nyte dette leketøyet både i dusjen, badekaret eller kanskje en tur i boblebadet. Oppladbar med USB kabel. 

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon

Diameter: 3,75 cm

Tøybarhet: høy 

Vibrasjonsnivå/ program: 7 stk. 

Batteri:  oppladbar med USB kabel

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.

Anbefalt glidemiddel: Vannbasert


Relaterte produkter

Fantazy C rings Fantazy C rings

Fantazy C rings

149 kr
Senso multi fargede penisringer Senso multi fargede penisringer

Senso multi fargede penisringer

199 kr
Bunny penisring med vibrator Bunny penisring med vibrator

Bunny penisring med vibrator

299 kr
Penisring med stimuleringskuler Penisring med stimuleringskuler

Penisring med stimuleringskuler

153 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik