Luxurious vibrerende penisring

Denne vibrerende penisringen med 10 moduser gir dere begge en deilig opplevelse. Bruk den som klitorisstimulator eller med deilige vibrasjoner mot pungen.


 


Denne vibrerende penisringen fra Emerald Love gir dere begge en deilig opplevelse. Den rute mønstrede toppen kan brukes både som klitorisstimulator eller som pung stimulator. Penisringen plasseres ved penisens rot og fremmer da blodoppdemmingseffekten som gir en hardere og mer langvarig ereksjon. Med 10 vibrasjonsmoduser med et enkelt tastetrykk gir denne nytelse i uante høyder. Nyt den mot klitoris eller mot pung alt ettersom hvilken vei ringen tres på. Kan gjerne tas med i badekar eller dusj da den er helt vanntett. Den har en smidig Soft Touch tekstur som føles deilig mot huden og er oppladbar med vedlagt USB- ladeledningen. 

 

 

Produktinformasjon:

Materiale: Silikon, Pur, ABS

Diameter: 3 cm

Tøybarhet: lett tøyelig

Vibrasjonsnivå/ program: 10

Batteri: oppladbar med USB / kabel

Vann: Kan brukes i dusjen og senkes helt ned under vann. Vanntett.


Relaterte produkter

Tri - Rings Tri - Rings

Tri - Rings

110 kr
Silicone Stud Lasso Silicone Stud Lasso

Silicone Stud Lasso

139 kr
Teasing enhanser Teasing enhanser

Teasing enhanser

534 kr
Vibrating Cock Ring Vibrating Cock Ring

Vibrating Cock Ring

389 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik