Diamond Wrist Cuffs Silver

For litt ekslusiv bondage lek, håndjernene hun vil elske. Disse er belagt med glittrende stener og tar dere lett til nye høyder.


 


Glitrende lykke...

Et sett håndjern i metall belagt med glitrende "diamanter", hold full kontroll på din underdanige partner, og gjør det med stil. Håndjernene justeres enkelt etter den som skal bruke dem. De åpnes og lukkes enkelt på siden med nøkkel, eller også manuelt for sikkerhetens skyld. Det følger med 2 nøkler til disse håndjernene og en oppbevarings pose så du enkelt og trygt kan oppbevare dem uten skade. 


Skap litt ekstra spenning på soverommet, eller andre steder om det er det du ønsker. Disse håndjernene kan brukes til å hindre din partners bevegelsesfrihet, fest hendene sammen eller fest din partner til et møbel og leken kan begynne. Skap både stemning og spenning i hverdagen med disse sexy håndjernene. Det som glitrer er alltid en jentes beste venn.


Produktinformasjon:

Materiale: Zinc Alloy

Omkrets: 6 - 6,5 cm


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik