Shibari tau i bomull RØDT

Kom nærmere din partner..Utforsk Intimitet med Shibari Vekk sansene med den japanske bindekunsten som smyger seg sensuelt rundt kroppen, og nyt følelsen av


 


Kom nærmere din partner..

Utforsk Intimitet med Shibari 

Vekk sansene med den japanske bindekunsten som smyger seg sensuelt rundt kroppen, og nyt følelsen av å overgi deg. Utforsk en verden av erotisk estetikk og intimitet, hvor hvert tauverk blir til et unikt mønster som komplementerer og fremhever din partners former. 

Dette røde kvalitetstauet inviterer til spennende bondageleker, der grensene kun settes av deres fantasi. Med en diameter på 0,7 cm og laget av myk 100% bomull, er det både behagelig og stødig - perfekt for både nybegynnere og erfarne entusiaster. La dere inspirere av Shibaris kunstneriske uttrykk, og skap øyeblikk fylt med tillit, lekenhet og dyp forbindelse.

Lek med forskjellige farger og mønstre...

Kombiner gjerne forskjellige farger for herlig lek og nydelige mønstre og oppnå den perfekte kombinasjonen for deg. Det kan også være spennende med flere tau, også i andre farger, for andre effekter. 

Hvordan velger jeg tau og lengde....

De vanligste materialene til bruk i Shibari knytekunsten er jute, hamp, lin og bomull. Velg et tau som passer deg og dine preferanser og hvordan det kjennes mot huden til den som skal ha tauet på kroppen., Det er lurt å holde seg til naturmaterialer da disse oftere kan være enklere å klippe over samt at mange synes dette er mest behagelig mot huden.   

Er du nybegynner vil vi anbefale og starte med et 10 meter langt tau da dette vil gi deg noe større muligheter for å leke seg med knuter og mønstre mens du øvre deg litt og finner ut om dette er noe for deg. Det er veldig vanlig å kombinere taulengder for å lage større mønstre, det er også letter å skjøte bindingen underveis da det kan være lettere å manøvrer kortere lengder. Lengde på tauet avgjør hvilke mønstre du kan lage, men det er ingen begrensinger på hvor mange ganger du kan skjøte, mange mønstre krever at du har dobbelt brettet tau. Hvor mye tau som behøves avhenger av hvilket mønster du ønsker å lage. Dette er en kunst som passer alle aldre og alle kroppsfasonger. Du kan utvikle utrolig vakre mønstre, og få frem både det feminine og det maskuline i mønstre og i leken.


Sikkerhets tips: Det er alltid viktig å tenke sikkerhet først og fremst i all lek hvor den ene parten skal festes og miste kontroll over egen kropp. Ha et sikkerhets ord eller bevegelse som stopper leken. Ha god kommunikasjon i forkant og avklar grenser og regler, og ha god kommunikasjon også underveis. Vær sikker på at du stoler fullt og helt på den du leker med, og ha alltid en sikkerhets saks lett tilgjengelig. 


Produktinformasjon: 

  • Materialer: Bomull
  • Lengde: 10 meter. 

Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik