Bondage sikkerhets saks

Praktiser sikker bondage lek.....Ha alltid en sikkerhets saks tilgjengelig! Denne er i rustfritt stål med buet tupp.


 


Praktiser sikker bondage lek.....

Ha alltid en sikkerhets saks tilgjengelig!

Dette er en sikkerhets saks for bondage lek, den har medisinsk standard som betyr at den er skarp nok til å klippe igjennom nesten alt av materialer. Dette er et "must have" når man driver med bondage! Å bedrive sikker lek skal alltid tilrettelegges før leken starter. Snakk sammen og bli enige om hvor grensene går, et godt tips kan være et sikkerhetsord som stopper leken og hvor den som er bundet skal slippes løs. 

Denne saksen er nesten 18 cm lang og laget av rustfritt stål med håndtak i ABS plast for et godt grep. Den har en avbøyd sikkerhets tupp, noe som gjør det enkelt å klippe uten at man kommer i skade for å skade huden. Saksen er skarp og kan klippe tau, teip, plast- og latex materialer som strips o.l. Denne saksen er spesielt sikkerhets godkjent for denne type lek.


Produktinformasjon:

Materialer: Rustfritt stål, ABS plast

Lengde: 17,78 cmRelaterte produkter

Rose Gold Håndjern Rose Gold Håndjern

Rose Gold Håndjern

139 kr
Bondage Couture Wrist Cuffs Bondage Couture Wrist Cuffs

Bondage Couture Wrist Cuffs

368 kr
Bondag tape Rosa

Bondag tape Rosa

98 kr

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik