Bondag tape Rosa

Bind fast partneren din med denne herlige rosa bondage tapen. Tapen er Non stick og er enkel og fjerne.


 


Bind fast partneren din med denne herlige bondage tapen.

Ekstraordinær sensuell og frekk lek!

Ouch! Non Sticky Bondage Tape er en 17,5 meter lang teip i en herlig rosa farge, den er perfekt for nybegynnere og erfarne bondage-entusiaster. Teipen er non-stick, men samtidig sterk og holdbar. For de som har opplevd sensasjonen i Fifty Shades of Gray, vet de at denne leken kan være ekstraordinært sensuell og frekk. Gi fra deg kontrollen til partneren din og vis hverandre den ultimate tilliten. Et godt og spennende alternativ til både cuffs og håndjern, du kan også bruke teipen til å teipe partneren din fast til inventar, den er liten og enkel og ta med seg på reise og kommer ikke utløse metalldetektoren på flyplassen. 

Dette er et rollespill som går ut på å ta og gi fra seg kontroll. Skal dere praktisere bondage må dere derfor stole fullstendig på hverandre. Den aktive parten, altså den som binder den andre, skal aldri benytte situasjonen til kun å leve ut sine egne fantasier. Han eller hun skal også være opptatt av å glede den passive parten, altså den som blir bundet. Bondage har et slektskap til SM - altså sadomasochistisk sex, men bondage trenger ikke involvere smerte overhode. Bruk et lekkert blindfold og forsterk sansene med myke kilende hender over partnerens kropp. eller bruk et massasjelys og la den varme vesken renne over mage eller rygg. En tickler kan også bidra til å forhøye opplevelsen. 

Viktig sikkerhets tips: Husk og ta med en sikkerhets saks ved kjøp at dette produktet. Saksen er speiselt utformet for ikke å skade din partner og er enkel å manøvrere når du skal slippe din partner løs. 


Produktinformasjon:

Materiale: PVC

Lengde: 17,5 meter

Bredde: 2 cm


Relaterte produkter

Sexleketøy er for alle og vårt mål er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Merlykke AS har bred erfaring innen homeparty og vi tilbyr et bredt sortiment med erotiske kvalitetsprodukter. Vårt mål er at vi skal ha noe for alle!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

© 2024 MerLykke.no Powered by Quickbutik